Intervențiile stomatologice pentru dinții frontali. Riscuri și beneficii

Dacă nu ai avut noroc de la natură, stomatologia digitală oferă soluții pentru orice tip de problemă. În ceea ce privește dinții frontali, soluțiile sunt rapide și sigure.
  • Publicat:
Intervențiile stomatologice pentru dinții frontali. Riscuri și beneficii
Dr. Ana Popescu

Zâmbetul impecabil este un “must” în societatea modernă. Oamenii de succes au un zâmbet frumos, vedetele de la Hollywood au un zâmbet perfect. Dacă nu ai avut noroc de la natură, stomatologia digitală oferă soluții pentru orice tip de problemă. Iar în ceea ce privește dinții frontali, soluțiile sunt rapide și sigure.

“Mulți pacienți intră la mine în cabinet cu dorința de a avea un zâmbet frumos. Îi felicit pentru acest obiectiv și, de asemenea, îi asigur că putem obține acest rezultat. Ce este fundamental însă, este ca pacientul să înțeleagă că pentru a avea un zâmbet frumos trebuie să avem mai întâi un zâmbet sănătos”, explică Dr. Ana Popescu.

Dinții frontali: cum avem grijă de ei

Pentru sănătatea dentară pacientul trebuie să facă două lucruri în permanență: să vină la controlul stomatologic o dată pe an și să reacționeze imediat dacă simte orice disconfort în gură.

“Dacă au apărut simptomele: durerea sau sensibilitatea dentară sau sângerarea, cu siguranță este nevoie de intervenția unui stomatolog, iar problemele pot fi mai serioase decât o banală carie dentară”, adaugă Dr. Ana Popescu.

“Pacienții se grăbesc să ajungă la stomatolog când au probleme cu dinții frontali, deoarece apar probleme de ordin estetic. Chiar și în cazul în care este nevoie de înlocuirea dinților frontali sau de orice alt tip de tratament, în stomatologia digitală, pacientul nu suferă și nici nu se expune într-un mod jenant. Imediat ce pleacă de la stomatolog, beneficiază de o lucrare provizorie cu aspect estetic perfect și, de asemenea, funcțională cu care poate mânca și vorbi normal până la obținerea lucrării finale”, precizează Dr. Popescu.

Metode de tratament

În ceea ce privește tratamentele stomatologice în zona estetică, pentru dinții frontali merită menționate fațetele dentare, care în ziua de astăzi oferă beneficii  clare: se realizează cu materie primă superioară și cu tehnologie de ultimă oră, astfel încât rezultatele sunt absolut spectaculoase. Albirea dentară este sigura, dar nu trebuie realizată mai mult de o dată pe an.

Banalul detrartraj este, de fapt, extraordinar de important pentru sănătate și pentru estetică. Iar, în ceea ce privește înlocuirea dinților lipsa din zona frontală, se realizează sigur și fără durere prin tehnici avansate precum One day implant sau Implant dentar fără tăieturi.  În stomatologia digitală, vestea minunată este că nu există riscuri dacă se respectă indicațiile stomatologului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân