Vei avea succes in viata? Priveste-ti degetele!

Barbatii cu inelarul mai lung decat indexul sunt ceva mai egoisti decat confratii lor cand vine vorba despre bani.
  • Publicat:
Vei avea succes in viata? Priveste-ti degetele!
Vei avea succes in viata? Priveste-ti degetele!

Lungimea degetelor unui barbat s-ar putea sa spuna mai multe decat ne-am putea imagina. Oamenii de stiinta sugereaza ca acest indicator poate proroci succesul sau dimpotriva, esecul, de care un barbat se va bucura de-a lungul vietii. Aviz amatoarelor aflate la vanatoare de barbati instariti!

Cercetatorii de la Universitatea Cambridge au facut o descoperire cat se poate de uimitoare: afaceristii de succes au inelarul mai lung decat indexul. Care e legatura?

Tot cercetatorii ne lamuresc si in aceasta privinta: expunerea la testosteron inca din timpul vietii intrauterine este cauza. Doza de testosteron primita in uterul mamei se pare ca influenteaza in mod decisiv capacitatea de decizie.

Experimentele arata ca, pe langa succesul financiar, barbatii cu inelarul mai lung decat indexul sunt ceva mai egoisti decat confratii lor cand vine vorba despre bani. Acestia din urma, avand inelarul mai scurt, pe de alta parte, sunt mai generosi, dornici sa ajute cu bani pe oricine le-ar solicita acest lucru.

Studii anterioare au asociat acelasi raport indre index si inelar cu succesul in cadrul competitiilor sportive.

Cu toate ca studiul efectual la Universitatea Cambridge s-a canalizat in principal pe subiecti de sex masculin, cercetatorii ne asigura ca descoperirea e valabila si in cazul femeilor.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”