Trambulina, aparatul preferat de slăbit al Evei Longoria

Trambulina a devenit pentru Eva Longoria un accesoriu nelipsit în rutina e de întreținere a siluetei. Iată ce beneficii are și cum a ajuns la acest sport.
  • Publicat:
Trambulina, aparatul preferat de slăbit al Evei Longoria
Trambulina, aparatul preferat de slăbit al Evei Longoria

Fie că este vorba de yoga, alergat sau ridicări de greutăți, Eva Longoria mereu găsește noi modalități de a-și testa forțele în sala de sport. Ultima ei obsesie este legată de antrenamentele pe trambulină însă, înainte de a te întreba de unde pasiunea pentru sport, află că înainte de a primi rolul în celebrul serial Neveste Disperate, actrița era instructor de aerobic. Așadar, ce beneficii are trambulina?

Trambulina și beneficiile ei

Prima ei experiență cu trambulina a fost în luna noiembrie, alături de prietena ei Elsa Marie Collins. Actrița a distribuit pe contul ei de Instagram o postare video cu ea în timp ce sărea pe trambulină cu o ganterp în mână, alături de adorabilul ei fiu în vârstă de 2 ani.

”Am încercat un nou antrenament astăzi și Santi a vrut să participe”, a scris vedeta.

Mai târziu, actrița s-a îndrăgostit de acest exercițiu, iar prietena ei i-a făcut cadou o trambulină pe care să o introducă în sala ei de acasă. Încă de atunci, Eva Longora se bucură de rezultatele pe care le are, menționând că genunchii ei se simt ma bine.

Exercițiile la trambulină sunt ideale pentru persoanele cu probleme articulare, deoarece le ajută să se menținî activi. Clasele de trambulină sunt antrenament perfecte și pentru persoanele care au probleme cu partea inferoară a corpului, precum glezne, genunchi, șold sau dureri lombare. Elasticitatea trambulinei permite corpului să se miște fără o reacție forțată. Din fericire, acest tip de exerciții este extrem de versatil ș poate fi integrat alături de alte echipamente. Mai mult, 20 de minute de exerciții pe trambulină sunt echivalentul a 16 kilometri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân