Eva Longoria, cum a scăpat de kilogramele din timpul sarcinii. ”M-am hrănit cu aer”

Eva Longoria arată spectaculos după ce a scăpat de kilogramele acumulate în sarcină. Iată cum a revenit la silueta iniţială.
  • Publicat:
Eva Longoria, cum a scăpat de kilogramele din timpul sarcinii. ”M-am hrănit cu aer”
FOTO: Hepta / Eva Longoria, cum a scăpat de kilogramele din timpul sarcinii. ”M-am hrănit cu aer”

Eva Longoria este mai pregătită ca niciodată să spună adio kilogramelor pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Actriţa în vârstă de 44 de ani, cunoscută pentru rolul său din celebrul serial ”Neveste Disperate” a adus pe lume anul trecut primul ei copil, un băieţel pe nume Santiago şi, încă de atunci, mărturiseşte că a avut grijă de corpul ei şi a încercat să nu-l supună eforturilor extreme.

Acum că cel mic a crescut, Eva Longoria a urmat antrenamente intense pentru a reveni la silueta sa iniţială, iar rezultatele sunt uimitoare. Vedeta şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, unde a cucerit orice privire.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Actriţa a schimbat numeroase ţinute şi, fiecare în parte a reuşit să-i evidenţieze talia sau să-i accentueze picioarele lungi. Întrebată cum a reuşit să slăbească atât de mult, Eva Longoria recunoaşte că a muncit enorm pentru a-şi recăpăta silueta şi, mai mult, într-o notă umoristică, ”parcă s-ar fi hrănit cu aer”.

”Nu am băut vin, nu am mâncat zahăr, nu m-am atins de carbohidraţi o vreme”, a povestit pentru Us Weekly.

Cu toate astea, după festivalul de film de la Cannes, actriţa susţine că va fi mai indulgentă cu corpul ei având în vedere că timp de şase luni şi-a pregătit silueta pentru covorul roşu.

Eva Longoria este căsătorită cu José Bastón din mai 2016 şi au împreună o relaţie de mai bine de trei ani. Ceremonia a avut loc în Valle de Bravo, Mexic, iar rochia de mireasă pe care a purtat-o a fost special create de prietena ei, Victoria Beckham. Soţul ei mai are încă trei copii din mariajul anterior.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: