Sharon și Ozzy Osbourne, împreună de 40 de ani. Secretul lor: „Suntem doi ciudați făcuți din același aluat”

  • Publicat:
  • Actualizat:
Sharon și Ozzy Osbourne, împreună de 40 de ani. Secretul lor: „Suntem doi ciudați făcuți din același aluat”
Sursa foto: Colaj Profimediaimages / Instagram @Sharon Osbourne

Sharon și Ozzy Osbourne sunt căsătoriți din anul 1982 și au împreună 3 copii, dar se iubesc ca-n prima zi. Deși Ozzy este cunoscut ca „Prințul întunericului”, se pare că Sharon este cea care i-a fost și îi rămâne lumină călăuzitoare, fiind alături de el la bine și la rău. În 2020, Ozzy (74 de ani) a primit vestea devastatoare că suferă de boala Parkinson. 

Secretul relației lor trainice este, spune Sharon într-un interviu pentru E! News, „acceptarea celui de lângă tine”.

Sharon și Ozzy Osbourne sunt „făcuți din același aluat”

„Eram doi tineri rebeli când ne-am cunoscut”, mărturisește aceasta. „Am trecut și prin experiențe urâte, dar am trăit și momente pline de bucurie. Suntem doi ciudați făcuți din același aluat. Dacă e iubire, totul e posibil”, adaugă Sharon.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1970, când Sharon avea doar 18 ani, prin intermediul tatălui ei, Don Arden, care era impresarul trupei Black Sabbath.

Sharon și Ozzy au devenit un cuplu abia în 1979 și la 3 ani distanță s-au căsătorit.

Sharon le sfătuiește pe femeile care vor să aibă o relație armonioasă să nu încerce să îl schimbe pe bărbatul de lângă ele, pentru că „nu va fi niciodată așa cum îți dorești”.

„Trebuie să îl accepți așa cum e, cu părțile lui bune și rele. Dacă îl iubești de-ajuns, nu încerca să schimbi omul de lângă tine. Acceptă-l așa cum e, fii alături de el”, spune ea.

În ciuda infidelității și a adicției de droguri care a marcat o lungă perioadă din viața lui Ozzy, Sharon a rămas alături de el. În autobiografia intitulată Unbreakable, Sharon recunoaște însă că s-a gândit să divorțeze de Ozzy dacă acesta nu mergea la dezintoxicare.

„Nu realizam cât de perfidă e dependența lui de droguri. E o boală și îl rănește atât pe dependent, cât și pe familia acestuia. Pe oamenii care îl iubesc”, scria vedeta în carte, adăugând că și Ozzy a fost alături de ea în clipele îngrozitoare când a fost diagnosticată cu cancer de colon.

Ozzy: Eram mort demult dacă nu era Sharon

La rândul lui, Ozzy a declarat, într-un interviu pentru The Independent, că „aș fi fost mort demult dacă nu era Sharon”.

Întrebat de reporteri care este secretul mariajului lor de 40 de ani, acesta a răspuns: „Iubirea, cred. Dacă nu era Sharon, aș fi fost mort demult. Mă drogam și beam alcool în neștire. Acum nu mai beau, nu mai fumez, nu mai fac chestii din astea. Sunt al naibii de plictisitor”, a declarat Ozzy.

În ultimii ani, viața artistului a devenit un chin, din cauza bolii Parkinson cu care a fost diagnosticat. El are dificultăți în a merge și nu se mai poate deplasa fără baston, fiind permanent însoțit de o persoană atunci când iese în public.

Artistul a recunoscut public faptul că suferă de Parkinson în 2020, când nu mai putea ascunde semnele bolii. De asemenea, din cauza problemelor de sănătate, și-a anulat toate show-urile din 2023.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân