Audrey Hepburn, deloc „ușă de biserică”. Și-a înșelat ambii soți și a căzut în patul lui John F Kennedy. „L-a sedus cu latura ei obraznică”

Audrey Hepburn a fost toată viața ei idealul feminității și perfecțiunii. Dar ce secrete ascundea frumoasa actriță?
  • Publicat:

În spatele unei domnițe perfecte stă, de fapt, povestea unei femei cu o latură „obraznică”. Actriță, dansatoare, umanitaristă, Audrey Hepburn a fost toată viața ei idealul feminității și perfecțiunii. Dar ce secrete ascundea frumoasa actriță?

Întreaga ei carieră a fost poziționată în antiteză cu Marilyn Monroe, dar exact ca ea, actrița de origine belgiană a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Hepburn s-a căsătorit de două ori în viața ei și a fost logodită de trei ori. La fiecare nuntă a purtat rochii de mireasă fascinante care, de-a lungul anilor, a inspirat multe mirese, inclusiv pe Megan Markle. Am aruncat o privire asupra vieții amoroase a actriței Audrey Hepburn și am constatat că a fost la fel de dramatică ca cea a personajelor pe care le portretiza.

O logodnă eșuată, primul mariaj și primul adulter

Prima poveste de dragoste serioasă a fost cu James Hanson, un tânăr om de afaceri de origine britanică. Cei doi s-au logodit în anul 1952, dar după ce au stabilit data nunții și după ce rochia era deja gata, actrița a realizat că din cauza carierelor lor vor sta foarte mult timp separați și s-a răzgândit. Rochia a fost dăruită unui cuplu italian, în urma unui concurs organizat la radio.

„Vreau ca rochia mea să fie purtată de o altă fată în ziua nunții, poate cineva care nu și-ar putea permite o rochie ca a mea. Poate chiar cea mai frumoasă și săracă fată din Italia pe care o puteți găsi”, a spus actrița într-un interviu.

Mai târziu, în anul 2009, rochia a fost licitată la $23,000.

Tot în anii ’50, Audrey Hepburn a început să aibă o relație cu producătorul de teatru Michael Butler. Însă, în timp ce filma pelicula „Sabrina”, actrița a început o relație cu actorul William Holden, care era deja căsătorit. Vedeta plănuia să se mărite cu Holdern și să-și întemeieze o familie, dar a renunțat rapid la idee după ce a aflat că își făcuse o vasectomie.

În 1954, Hepburn l-a întâlnit pe actorul american Mel Ferrer la un cocktail party găzduit de Gregory Peck. După ce au jucat împreună în piesa „Ondine”, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în luna septembrie a aceluiași an, în Bürgenstock, Elveția.

În mariajul cu Ferrer, Hepburn a avut două avorturi: primul în 1955, iar al doilea în 1959. În iulie 1960 a dat naștere primului lor copil, un băiat pe nume Sean Hepburn Ferrer, iar în perioada 1965-1967 a mai avut alte două avorturi.

În timpul mariajului cu Ferrer se zvonește că au existat infidelități din partea ambilor parteneri. Mai exact, Ferrer își făcuse o iubită, în timp ce Hepburn îl înșela cu Albert Finney, colegul de filmări.După 14 ani împreună, cei doi au divorțat în decembrie 1968, iar mai apoi și-au mai vorbit doar de două ori toată viața.

Din nou îndrăgostită, din nou căsătorită, un nou episod de adulter

La scurt timp după divorț, actrița s-a îndrăgostit de psihiatrul italian Andrea Dotti, pe care l-a întâlnit în timp ce călătoarea cu Prințesa Olimpia Emmanuela Torlonia di Civitella-Cesi într-o croazieră. Și-a dat seama că a picat în mrejele lui în timp ce explorau ruinele din Grecia. În ianuarie 1969, cei doi s-au căsătorit, iar în februarie 1970 au avut un fiu împreună, pe Luca. Nașterea lui a fost urmată de un alt avort în 1974.

Din nou, infidelitatea a fost prezentă și în acest mariaj. Dotti căuta compania unor femei mai tinere, în timp ce Audrey Hepburn se iubea pe ascuns cu actorul Ben Gazzara. Cei doi au divorțat în 1982, după 14 ani de mariaj.

După ce a lăsat Hollywood-ul în urmă aproape un deceniu, actrița s-a întors să filmeze pelicula Bloodline cu Ben Gazzara. Așa cum s-a întâmplat cu William Holden și Robert Anderson, frumoasa actriță a avut o aventură cu Gazzara, care era un bărbat însurat. Potrivit Epstein, cei doi au simțit că erau nefericiți în mariajele lor.

„Audrey era nefericită în mariajul ei. Eu eram nefericit în mariajul meu și rănit, așa că ne-am consolat unul pe celălalt și ne-am îndrăgostit”, a spus actorul.

Însă, după ce au terminat filmările, amândoi s-au întors la mariajele lor…nefericite. În 1981, Audrey a făcut din nou echipă cu Gazzara pe platourile de filmare, pentru pelicula „They All Laughed”, dar de data aceasta era într-o relație cu noua ei dragoste, Robert Wolders.

Ultima ei iubire

Actorul danez, Robert Wolders, a fost ultima iubire a actriței Audrey Hepburn, pe care l-a întâlnit la o petrecere în 1980. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, dar Hepburn a spus într-un interviu cu Barbara Walters că timpul petrecut cu el a marcat cei mai frumoși ani din viața ei.

Relația celor doi a continuat până la moartea ei, în 1993. Legat de motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit niciodată, Wolders a explicat că nu au simțit niciodată că ar fi necesar.

„Am simțit că deja a avut două mariaje nefericite, era perfect așa cum era”, a spus actorul danez într-un interviu pentru revista People. „Când Audrey va fi întrebată va răspunde „De ce să stricăm un lucru bun?”. Îmi amintesc că a spus într-un interviu că este mai romantic așa, pentru că nu există o altă bucată de hârtie, ci doar loialitatea care ne leagă. Am fost tineri amândoi și ne-am dorit copii, era diferit, dar acum nu mai este cazul”, a continuat actorul.

Audrey Hepburn, în patul lui John F Kennedy

John F Kennedy a avut o relație secretă cu actrița Audrey Hepburn după ce s-a lăsat sedus de „latura sexy și obraznică” a actriței, se arată în e-book-ul „Jack and Jackie: Portrait of an American Marriage”

Fostul președinte considera că actrița este complet rafinată și, în mod repetat, obișnuia să o invite pentru partide de sex. În privat, Hepburn i-a arătat o latură complet diferită față de imaginea pe care și-a cultivat-o la Hollywood și în rolurile sale.

Cei doi au reușit să-și păstreze relația amoroasă departe de presă, iar în timp, aceasta a devenit din ce în ce mai intensă, dezvăluie autorul cărții, Christopher Andersen.

Mary Gallagher, secretară la Casa Albă, i-a povestit lui Andersen că își amintește momentele în care Hepburn venea în vizită la Kennedy pe vremea când era un tânăr senator.

„Îmi amintesc de Audrey Hepburn și îmi amintesc cum tot biroul era impresionat de ea atunci când își făcea apariția. Era delicată ca o lebădă și purta după ea o umbrelă roșie, lungă și subțire”, povestește Mary.

„Era extrem de inteligentă, citită și foarte distractivă. Avea un râs care te intoxica, exact cum îl vezi pe micile ecrane, dar avea și o latură foarte sexy și obraznică pe care publicul nu a văzut-o niciodată. Au reușit să-și țină relația departe de ochii lumii, iar faptul că era ceva clandestin nu făcea decât să fie mult mai intens”, se arată în e-book.

Surse:

DailyMail, Vintag.es, Weddingetc, Harper’s Bazar, Observer

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân