Muşchii lui Ryan Reynolds…

...care au făcut milioane de dame să viseze frumos nu mai au nici un secret.
  • Publicat:
Muşchii lui Ryan Reynolds...

…care au făcut milioane de dame să viseze frumos nu mai au nici un secret. Antrenorul actorului desemnat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume a făcut publică reţeta acestui trup de zeu, într-un interviu publicat pe site-ul webmd.com.

„Lucrăm împreună 7 zile pe săptămână, 90 de minute pe zi, însă niciodată nu am făcut acelaşi antrenament de 2 ori. Dacă lucram picioarele într-o zi, a doua zi lucram altceva”, a explicat Bobby Strom, antrenorul personal al actorului.

Programul era conceput în aşa fel încât fiecare grupă de muşchi, după o porţie zdravănă de muncă, să fie lăsată în pace următoarele zile, pentru recuperare. Când era complet epuizat, Ryan trecea pe programe ceva mai „light”, precum yoga sau Pilates.

Pont: pentru un aspect de supererou, Ryan se antrenează din greu pentru a ajunge la 90 kg, unde 8% reprezintă grăsime. Pentru comediile romantice, actorul preferă un aspect mai soft, ceea ce înseamnă că la circa 80 kg, 11% este grăsime.

Citeşte şi: Actorul Ryan Reynolds, primul cu care femeile şi-ar înşela partenerul

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân