Jane Fonda, secrete din intimitate. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi pun picioarele după cap”

La 85 de ani, Jane Fonda a declarat pentru The Telegraph că în viața amoroasă, flexibilitatea este crucială odată cu înaintarea în vârstă.
  • Publicat:
Jane Fonda, secrete din intimitate. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi pun picioarele după cap”
Foto: profimedia

Într-una din cărțile sale, Jane Fonda nu vorbește doar despre trucuri care te ajută să combați depresia. Sunt multe alte lucruri interesante de descoperit, iar printre altele, actrița în vârstă de 85 de ani menționează că după vârsta de 50 de ani, secretul este să ai parte de partide grozave de sex.

Celebra actriță a declarat pentru The Telegraph că în viața amoroasă, flexibilitatea este crucială odată cu înaintarea în vârstă.

„Trebuie să fii capabil să-ți pui picioarele după cap, nu? Eu încă pot să fac asta”, a spus Jane Fonda.

Flexibilitatea se află printre pilonii principali, urmată de fitness-ul aerob care o ajută să-și mențină sănătatea la frumoasa vârstă de 85 de ani.

„În primul rând, trebuie să rămâi în forță, ceea ce înseamnă că trebuie să depui muncă de rezistență să-ți menții mușchii puternici. Astfel protejezi oasele. Mai apoi, antrenamentele de fitness aerob te ajută să ai o inimă puternică, să poți urca scările fără să simți că rămâi fără respirație”, a spus actrița.

În anul 1982, cea mai vândută casetă VHS era cea cu antrenamentele actriței, perioadă în care au fost vândute peste 17 milioane de copii. Acum, potrivit Elle UK, Jane Fonda face zilnic aceleași exerciții, doar că folosește greutăți mai mici și mișcări mai ușoare, pentru a preveni accidentările.

„Când folosesc greutăți, le folosesc pe cele ușoare. Am gantere de diferite culori- roz, portocaliu, galben, turcoaz și e mai plăcut când le aleg”, a spus actrița. „Dacă nu te antrenezi când ești tânăr, corpul nu te va ierta. Când înaintezi în vârstă, dacă nu faci mișcare, nu ești flexibil, nu ai mușchi puternici, se vede diferența”, a completat Jane Fonda.

Cât despre viața amoroasă, Jane Fonda este singură în momentul de față. Actrița a fost căsătorită de trei ori, iar în 2017 s-a despărțit de partenerul ei, Richard Perry, scrie revista People. În iulie 2022, actrița a declarat într-un interviu la radio, că odată cu înaintarea în vârstă sexul a devenit mai bun.

„Cred că femeile devin mai bune pentru că scapă de frica de a spune ce au nevoie. Pierdem prea mult timp fără să spunem ce vrem: „Stai puțin, acolo, acolo, nu, nu, mai ușor, mai la stânga” și nu mai vrem asta. Când înaintezi în vârstă spui: „Nu, știu ce vreau. Dă-mi ce vreau!””, a spus actrița în interviu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân