Fost model celebru, diagnosticat de două ori cu cancer de sân, la 58 de ani. „Știu că sunt cu un picior în groapă”

Linda Evangelista a dezvăluit că în ultimii cinci ani s-a luptat de două ori cu cancerul de sân. Primul diagnostic l-a primit în 2018.
  • Publicat:
Fost model celebru, diagnosticat de două ori cu cancer de sân, la 58 de ani. „Știu că sunt cu un picior în groapă”
Foto: profimedia

Linda Evangelista a dezvăluit că în ultimii cinci ani s-a luptat de două ori cu cancerul de sân. După ce a apărut pe coperta revistei WSJ, într-un interviu, supermodelul în vârstă de 58 de ani a dezvăluit că prima oară a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2018.

„A fost depistat în urma mamografiei anuale. Marginile nu erau bune, iar din cauza altor factori de sănătate, fără niciun fel de ezitare, pentru că nu voiam să mă confrunt cu asta, am optat pentru mastectomie bilaterală. Am crezut că sunt bine și gata de viață. Cancerul de sân nu avea să mă omoare”, a declarat modelul în interviu.

Cu toate astea, în iulie 2022, Linda Evangelista a simțit un nodul la nivelul sânilor și a descoperit că, din nou, trebuie să lupte împotriva cancerului de sân.

„Fă-mi o gaură-n piept”, i-a spus medicului oncolog după al doilea diagnostic. „Nu vreau să arate bine. Când totul e gata, vreau să văd o gaură în piept. Mă înțelegi? Nu vreau să mor din asta”

Recent, medicul oncolog a asigurat-o că starea ei este bună, dar fostul modelul a recunoscut că nu a fost încântată de vești. De fapt, Linda se aștepta ca starea ei sa fie excelentă, nu doar „bună”.

Medicul i-a explicat că odată ce cancerul recidivează există o șansă ca riscul de a se mai întâmpla lucrul acesta să fie destul de mare. Este conștientă că viitorul ei este incert, motiv pentru care se bucură de fiecare zi.

„Știu că sunt cu un picior în groapă, dar mă bucur de fiecare zi. Am trecut prin niște probleme de sănătate oribile. Sunt împăcată cu asta și sărbătoresc noua mea carte, viața mea. Mă bucur că trăiesc. Orice vine de acum încolo e bonus”, a declarat fostul model potrivit People.

Motivul pentru care nu a făcut public acest lucru încă de la primul diagnostic a fost pentru că a vrut să fie discretă. Doar câțiva oameni din proximitatea modelului știau problema de sănătate cu care se confruntă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân