Mihaela Rădulescu, despre avortul care i-a marcat viața: „S-a întâmplat când aveam 18 ani”

  • Publicat:
Mihaela Rădulescu, despre avortul care i-a marcat viața:

Mihaela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar puțini știu drama prin care a trecut vedeta și care a marcat-o pe viață.

La 53 de ani, Mihaela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită în toate aspectele vieții, dar drumul ei nu a fost unul fără greutăți. Pe când avea doar 18 ani, vedeta a pierdut un copil. Ea și-a amintit acest episod după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 săptămâni și 3 zile”.

„Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit click.ro.

Vedeta a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Cei doi au împreună un fiu, pe Ayan. Aceasta spune că regretă divorțul, pentru că și-ar fi dorit ca fiul ei să crească alături de ambii părinți.

„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilului. Are legătură cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Citeşte ultimele dezvăluiri făcute de Mihaela Rădulescu AICI

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân