Dietele de primăvară ale vedetelor

Vremea frumoasă, alimentele verzi, legumele şi fructele proaspete îmbie vedetele la tot felul de "diete de sezon".
  • Publicat:
Dietele de primăvară ale vedetelor

Elena Lasconi (Dincolo de Poveştiri, ACASĂ TV) şi Irina Fodor ( Poveştiri de noapte, ACASĂ TV) povestesc, pe scurt, cum le inspiră primăvara din punct de vedere… gastronomic.

Elena Lasconi – Dincolo de Poveştiri, ACASĂ TV

“Primăvara mănânc foarte multe fructe şi legume proaspte. Nu stiu de ce. Nu iîmi propun… Pur şi simplu cred că organismul meu simte că vine primăvara şi îmi “cere” fresh, fresh, fresh…

Îmi prepar shake-uri cu căpşuni şi banană, sau kiwi şi banană, tot felul de combinaţii minunate. Îmi place să merg la piaţă să îmi fac singură târguielile, să miros, să încerc toate fructele şi legumele. Ador primăvara şi poate că nu întâmplător se spune că te simţi cel mai bine în anotimpul în care te naşti. Şi cum sunt născută în aprilie mi se potriveşte mănuşă.”

 

 

Irina Fodor – Poveştiri de noapte, ACASĂ TV

“De vreo săptămână, am început să fac fresh-uri de fructe la care adaug suc de morcovi sau sfeclă. Am grijă ca măcar o dată la două zile să mănânc o salată mare în care pun legume cu nemiluita şi sunt hotărâtă să încep să îmi fac şi un program strict de exerciţii fizice. Până ajung la sală, însă, dacă prind vreme însorită, dau o fuga în parc cu rolele, măcar 20 de minute.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân