Olimpia Melinte s-a îngrăşat 10 kilograme pentru rolul din #SELFIE

Singura româncă nominalizată la Premiile Goya şi câştigătoarea premiului Uniunii Actorilor din Spania, la categoria ,,Revelaţia anului”, actriţa Olimpia Melinte poate fi admirată din 9 mai pe marile ecrane, în comedia #SELFIE. Asemenea starurilor de la Hollywood, Olimpia a trecut prin transformări majore pentru rolul său, care presupunea ca ea sa se îngraşe cu nu mai puţin de 10 kilograme.
  • Publicat:
Olimpia Melinte s-a îngrăşat 10 kilograme pentru rolul din #SELFIE

Singura româncă nominalizată la Premiile Goya şi câştigătoarea premiului Uniunii Actorilor din Spania, la categoria ,,Revelaţia anului”, actriţa Olimpia Melinte poate fi admirată din 9 mai pe marile ecrane, în comedia #SELFIE.

Asemenea starurilor de la Hollywood, Olimpia a trecut prin transformări majore pentru rolul său, care presupunea ca ea sa se îngraşe cu nu mai puţin de 10 kilograme.

Cu foarte mult talent şi umor, Olimpia Melinte a intrat în pielea unei adolescente complexate şi a declarat despre întreaga experienţă că: ,,Este foarte greu să fii gras, mai ales că trecusem printr-un alt proiect în care m-am îngrăşat 10 kg, reuşisem să dau jos vreo 6, aşa că a venit proiectul ăsta şi a trebuit să mai pun 7. Procesul de îngrăşare este foarte dificil: mănânci non-stop, nu prea ai voie să te mişti şi eşti tot timpul obosit. Eu m-am îngrăşat şi cu sport, pentru că voiam să fiu adolescentă şi să arăt ca atare. M-a ajutat foarte mult pentru rol, n-aş fi înţeles-o pe Roxi altfel, dacă nu aş fi avut kilogramele astea în plus, de-odată, toată lumea te priveşte altfel pentru că te schimbi foarte mult.”

Cu gândul că în curând vor scăpa de BAC, profesori şi liceu, trei adolescente pornesc în aventura vieţii lor cu doar două zile înainte de examenul maturităţii.

În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE va fi distribuită în cinematografele din ţară din 9 mai de către ZAZU Film, fiind o producţie MediaPro Pictures şi ZAZU Film.

Ce cred ceilalţi actori din #SELFIE despre Roxi, personajul interpretat de Olimpia Melinte, precum şi o declaraţie completă a actriţei puteţi urmări accesând următorul material video: https://www.youtube.com/watch?v=ObOEhBIZlqY&feature=youtu.be

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân