Festivalul de la Cannes 2014: vedete şi tinute spectaculoase

Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes a debutat aseară, cu biografia contestată “Grace de Monaco”, în aşteptarea criticilor despre noul film a lui Godard.
  • Publicat:

Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes a debutat aseară,  cu biografia contestată “Grace de Monaco”, în aşteptarea criticilor despre noul film a lui Godard.

Actorul şi cântăreţul francez Lambert Wilson a fost desemnat gazda ceremoniilor oficiale de la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

Filme de nişă vor fi prezente şi în secţiunea Semaine de la critique – dedicată regizorilor aflaţi la primul sau al doilea lungmetraj din carieră – unde vor rula o poveste cu femei-vârcolaci şi o alta populată cu zombie.

Printre vedetele care şi-au făcut apariţia aseară pe covorul roşu, se numără nume precum Blake Lively, Nicole Kidman sau Karlie Kloss.

Intră în Galeria FOTO pentru a vedea ce apariţii spectaculoase au avut divele de la Hollywood pe covorul roşu!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân