Dieta cu 7 mese pe zi a lui Brad Pitt. Ce să mănânci pentru creșterea masei musculare

Starul de la Hollywood Brad Pitt se menține într-o formă de zile mari, deși are 59 de ani.
  • Publicat:
Dieta cu 7 mese pe zi a lui Brad Pitt. Ce să mănânci pentru creșterea masei musculare
sursa foto: Profimedia

Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, continuă să uimească cu fizicul său impresionant. În 1999, atunci când a apărut în filmul Fight Club, starul de Hollywood și-a etalat fizicul sau de invidiat, solid și bine conturat cu un abdomen perfect. Atunci, el a urmat o dietă specială pentru a-și crește masa musculară! Iată cum a ajuns să aibă 7 mese pe zi.

Dieta lui Brad Pitt pentru filmul Fight Club

Atunci când s-a pregătit pentru rolul lui Tyler Durden din „Fight Club” unde l-a interpretat pe legendarul luptător Ahile, Brad Pitt a fost nevoit să urmeze o dietă specială și o serie de antrenamente serioase pentru a ajunge la forma fizică ideală. Actorul a trebuit să facă o mulțime de exerciții de stimulare a mușchilor, însă secretul a constat în dieta cu 7 mese pe zi.

Dieta lui se baza în mod special pe proteine. În timpul filmărilor, Brad Pitt mânca des. La momentul respectiv, el avea 55 de kilograme la 1,80 metri. Pentru a ajunge la o formă fizică de invidiat, a fost nevoie de multă muncă din partea lui.

Citește: Angelina Jolie, despre viața la menopauză. „Iubesc să fiu la menopauză! Nu mai vreau să fiu tânără”

Ce consuma zilnic: 6 ouă și 2 piepturi de pui

Starul de la Hollywood a fost nevoit să aibă o dietă curată și sănătoasă pentru a arăta excepțional în Fight Club. În perioada respectivă, el a consumat mult pui și pește, orez brun/pasta, legume verzi și fulgi de ovăz. Iată cum arăta planul alimentar al lui Brad Pitt într-o zi obișnuită.

Micul dejun: Ouă (șase albușuri, șapte gălbenușuri) și 75 g de fulgi de ovăz cu stafide. Asta înseamnă o mulțime de proteine. Uneori, Pitt înlocuia ouăle cu un shake de proteine. Gustarea de la mijlocul dimineții: conservă de ton în pâine pita integrală.

Prânz: Doi piepturi de pui, 75-100 g de orez brun sau paste făinoase și legume verzi. Gustare de la jumătatea după-amiezii Un baton de proteine sau un shake de proteine din zer și o banană. Post-antrenament: shake de proteine din zer și o banană.

Cină: Pește sau pui la grătar, orez brun sau paste, legume și o salată. Gustarea de seară era: shake de proteine din cazeină sau brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi.

Pitt mânca de mai multe ori pe parcursul zilei și nu se zgârcea deloc la calorii. Se crede că el mânca peste 2.000 de calorii pe zi. Pentru a arăta formidabil, actorul și-a umplut corpul cu proteinele necesare pentru a construi mușchii pe care îi lucra intens.

Sursa: mensxp.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân