Brad Pitt are o iubită mult mai tânără. Cine este Nicole Poturalski, fotomodelul care seamănă cu Angelina Jolie

Actorul Brad Pitt a fost văzut recent alături de noua lui iubită, fotomodelul german Nicole Poturalski, plimbându-se lângă Paris. Actorul se află momentan în proces de divorţ de Angelina Jolie, privind tutela celor şase copii şi partajarea bunurilor.
  • Publicat:

Actorul Brad Pitt a fost văzut recent alături de noua lui iubită, fotomodelul german Nicole Poturalski, plimbându-se lângă Paris. Actorul se află momentan în proces de divorţ de Angelina Jolie, privind tutela celor şase copii şi partajarea bunurilor.

Actorul din „Once Upon a Time in Hollywood”, în vârstă de 56 de ani, are o nouă relaţie cu modelul Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani, potrivit US Magazine. Cei doi au fost în aeroportul Le Bourget, din afara Parisului, pe 26 august. Aceştia au mers pentru a petrece câteva zile la vila actorului din sudul Franţei.

Evadarea romantică a actorului are loc în mijlocul unei dispute cu Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, de care s-a despărţit în septembrie 2016. Deşi cei doi au fost declaraţi oficial singuri în aprilie 2019, încă trebuie să determine custodia celor cinci copii: Maddox, în vârstă de 19 ani, Zahara, în vârstă de 15 ani, Shiloh, în vârstă de 14 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 12 ani.

Angelina Jolie a cerut în octombrie anul trecut ca John W. Ouderkirk, un judecător privat, să fie scos din dosar, pentru că acesta nu a fost suficient de deschis cu privire la alte cazuri în care a fost angajat.

„Brad spune că Angelina a mers prea departe de data aceasta”, a declarat o sursă pentru US Magazine. „Nu i-a mai rămas nicio opţiune decât să sape adânc şi să riposteze”, a adăugat.

Acţiunea actriţei va prelungi astfel cazul de divorţ prind tutela copiilor şi partajarea bununilor.

Înaintea de a fi văzut cu fotomodelul german, presa internaţională a scris că Brad Pitt a avut legături cu designerul de bijuterii Sat Hari Khalsa şi actriţa Alia Shawkat.  În ciuda zvonurilor, actriţa a spus că cei doi nu au fost mai mult decât prieteni buni.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân