O membră „Girls Aloud” a anunţat că suferă de cancer în stadiu avansat. Sarah Harding: Am o veste devastatoare

Cântăreaţa Sarah Harding, parte din formaţia Girls Aloud, a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la sân, iar recent a aflat că acesta s-a răspândit şi în alte părţi ale corpului.
  • Publicat:

Cântăreaţa Sarah Harding, parte din formaţia Girls Aloud, a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la sân, iar recent a aflat că acesta s-a răspândit şi în alte părţi ale corpului.

Artista în vârstă de 38 de ani a scris pe Twitter că la începutul acestui an a primi diagnosticul de cancer. Vestea şi mai proastă a venit în luna august, când medicii i-au spus că situaţia este mai gravă şi cancerul s-a extins, potrivit BBC.

„Urmez sesiuni săptămânale de chimioterapie şi mă lupt cu asta cât de tare pot”, a scris Harding.

Cântăreaţa britanică a distribuit, de asemenea, o fotografie cu ea în spital. Ea a mulţumit medicilor şi asistenţilor care au îngrijit-o, familiei şi prietenilor pentru sprijin şi a adăugat că încearcă să „rămână pozitivă”.

Harding a spus că a decis să dezvăluie public vestea despre boala ei, după ce a fost văzută în spital, săptămâna trecută.

Celelalte membre ale formaţiei Girls Aloud au reacţionat la postarea fostei colege. Cheryl a publicat un emoji cu o inimă frântă.

Nadine Coyle i-a transmis: „Te iubesc. Ai fost mereu capabilă să obţii miracole când a fost nevoie! Sunt aici şi voi fi întotdeauna”.

Kimberley Walsh a adăugat: „Am inima frântă. Eşti atât de puternică şi curajoasă, iar noi suntem cu tine la fiecare pas”.

Nicola Roberts, o altă membră a formaţiei Girls Around a scris: „Este de la sine înţeles că acest lucru este de nedescris. @SarahNHarding eşti atât de iubită ”.

Sarah Harding a anunţat că suferă de cancer pe Twitter 

Sarah Harding a făcut anunţul într-un mesaj pe Twitter: „Bună tuturor. Sper că sunteţi bine şi în siguranţă în aceste vremuri nesigure. (…) Simt că acum este momentul potrivit pentru a anunţat ce se întâmplă. Nu există o modalitate uşoară pentru a spune asta şi nici nu pare real, dar acesta e adevărul. La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer la sân, iar în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că tumoarea a avansat la alte părţi ale corpului.

Momentan urmez sesiuni săptămânale de chimioterapie şi mă lupt cât pot de tare.

Îmi dau seama că poate fi şocat să citeşti o astfel de informaţie pe reţelele sociale, însă nu asta e intenţia mea. Dar săptămâna trecută a fost menţionat online că am fost văzută la spital, aşa că simt că acum e momentul să anunţ oamenii ce se întâmplă, iar acesta este cel mai bun mod în care pot s-o fac”.

Sarah Holding a devenit celebră în 2002 când a fost concurentă la talent show-ul Popostars: The Rivals, care avea ca scop să înfiinţeze două formaţii: una doar cu femei şi alta de bărbaţi. Ea a ajuns în finală şi a fost votată să facă parte din formaţia Girls Aloud.

Formaţia s-a remarcat prin hit-uri precum: „Sound of the Undergound”, „The Promise”, „Love Machine”, „Jump” şi „Call the Shots”.

Girls Aloud s-au reunit în 2012 şi au plecat în turneu pentru a-şi promova un album Greates Hits. Ele au anunţat destrămarea grupului în 2013.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”