Damian Drăghici a ținut post negru timp de 7 zile. A băut doar apă: „Odată ce ies toxinele din corp nu mai ai dureri de cap”

Solistul a luat decizia de a ține post negru timp de 7 zile și a băut doar apă.
  • Publicat:
Damian Drăghici a ținut post negru timp de 7 zile. A băut doar apă: „Odată ce ies toxinele din corp nu mai ai dureri de cap”
sursa foto: TikTok

Damian Drăghici a ales să țină post negru timp de 7 zile. Artistul a slăbit 5,5 kilograme într-o săptămână și le-a detaliat fanilor cum s-a simțit în perioada respectivă. Totodată, el a povestit și ce va consuma până la finalul anului! 

Damian Drăghici a ținut post negru timp de 7 zile

Cunoscutul cântăreț Damian Drăghici, în vârstă de 53 de ani, a ținut post negru timp de 7 zile înainte de Crăciun. În perioada aceea, el a băut doar apă și a reușit să slăbească 5,5 kilograme într-o săptămână. Solistul a decis să experimenteze o schimbare radicală a regimului său alimentar și a ținut post negru.

Timp de 7 zile, cântărețul a băut numai apă, fără să consume alimente. De asemenea, solistul a ținut un jurnal online în care le-a dezvăluit fanilor săi, pas cu pas, cum s-a simțit în perioada respectivă.

Pe pagina lui de Instagram, Damian Drăghici a explicat că cea de-a șasea zi de post negru a fost cea mai grea.

Cum s-a simțit în perioada respectivă

„A șasea zi de post negru… doar cu apă! M-am trezit dimineața la 7.30 pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit.

Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine. Mă simt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Sistemul digestiv a început să meargă, mi-e foame, sunt foarte bine, sunt în forță”, mărturisea artistul de 53 de ani.

După perioada celor 7 zile, Damian Drăghici a început să includă sucuri naturale de grapefruit și portocale, urmate de mese formate din spanac și mămăligă.

Citește și: Cele 10 alimente care previn accidentele vasculare cerebrale și atacurile de cord

În ziua opt spargem postul, este o zi în care am băut jumătate de suc de grapefruit și jumătate de suc de portocale. Mă simt bine, am energie”, mai declara Drăghici, în mediul online.

Ce va consuma de sărbători

De asemenea, meniul său de Crăciun va include mese ușoare, precum supe creme din legume, dar și salate simple, humus, măsline și salată verde.

„Mâine am așa: compot de mere cu stafide și după amiază mâncărică de spanac cu mămăligă. Să nu puneți multe lucruri în ea, nici sare foarte multă, doar foarte puțin usturoi. Și miercuri, ziua trei după post, dimineața o să îmi facă Cristina (n.r. iubita lui) un orez fiert cu legume, și după amiază am voie o salată sau o supă cremă de legume. Și cam asta e finalul postului”, a mai detaliat el.

Citește și: Băuturi care îmbunătățesc digestia după mesele copioase de sărbători

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân