Solista din România care a aflat că suferă de ADHD. Ce s-a întâmplat după ce a primit diagnosticul: „Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă”

Nicoleta Nucă a recunoscut public că suferă de ADHD.
  • Publicat:
Solista din România care a aflat că suferă de ADHD. Ce s-a întâmplat după ce a primit diagnosticul: „Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă”
Nicoleta Nucă suferă de ADHD/ sursa foto: instagram

Nicoleta Nucă, una dintre cele mai iubite soliste din România, a dezvăluit public că suferă de ADHD. Aceasta este o tulburare neurologică, care se manifestă în general asupra modului în care creierul funcționează. Iată declarațiile vedetei! 

Nicoleta Nucă suferă de ADHD

Nicoleta Nucă a mărturisit recent că, în urma unor investigații medicale, a fost diagnosticată cu ADHD. Mai exact, solista suferă de tulburarea de deficit de atentie și hiperactivitate. Totodată, ea a completat că a primit diagnosticul cu zâmbetul pe buze, într-un mod cât se poate de pozitiv.

nicoleta nuca
sursa foto: instagram Nicoleta Nucă

„Am fost foarte liniștită. Undeva în sinea mea eram destul de sigură ca asta este, ba mai mult, cred că s-au pus lucrurile la locul lor în creierașul meu pentru că până atunci aveam impresia că este efectiv o cameră plină cu de toate și toate grămadă în mijlocul camerei respective și nu știu ce să fac cu ele.

După ce am aflat că am ADHD parcă singure s-au așezat pe rafturi, în sertărașul care trebuie. Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște, că nu sunt stricată”, a spus Nicoleta Nucă pentru Spynews.ro.

Citește și: Faci în mod obișnuit aceste lucruri la job? Este posibil să suferi de ADHD

Cum a reacționat familia ei

Nicoleta Nucă a mai adăugat că este împăcată că va trăi toată viața cu această tulburare. Pe de altă parte, mama sa a reacționat foarte bine la aflarea veștii că fiica ei are ADHD.

„Foarte ok, nici nu știu ce să zic, n-a primit nimeni ca pe o veste că vai doamne sunt bolnavă terminal, Doamne Ferește. Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă și probabil dacă nu-mi dădeam interesul mai mult acum recent nu aflam niciodată și trăim în continuare bine mersi că poate așa sunt eu, mai dezorganizată, mai haotică, mai aeriană, așa sunt eu. Oamenii de lângă mine, cei care mă iubesc mă susțin oricum și au luat-o ca atare”, a mai completat solista, pentru sursa citată anterior.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân