Secretele Revoluției din decembrie 1989. Petre Roman și adevărurile care nu s-au rostit despre Ceaușescu, teroriști și Ion Iliescu

  • Publicat:
Secretele Revoluției din decembrie 1989. Petre Roman și adevărurile care nu s-au rostit despre Ceaușescu, teroriști și Ion Iliescu

Petre Roman, primul prim-ministru al României post-decembriste, este invitatul celui mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”.

În cele aproape 90 de minute petrecute în fața camerei, realizatorul podcastului, jurnalistul Adrian Artene, a reușit să deschidă cartea istoriei personale, dar și profesionale, a vieții politicianului.

URMĂREȘTE INTERVIUL COMPLET:

SECRETELE REVOLUȚIEI 🎙 PETRE ROMAN, ADEVĂRURILE nerostite despre CEAUȘESCU, TERORIȘTI și ION ILIESCU

 

Cei 34 de ani trecuți de la Revoluție au subliniat cu roșu multe enigme, au marcat semne de întrebare cu puternic impact asupra românilor și vieții lor de astăzi, iar parte dintre ele reprezintă subiect de discuție între Adrian Artene și Petre Roman.

„Astăzi mi-am propus să deschid manualul de istorie pentru că invitatul meu este omul pe care orice manual de istorie îl va prinde multă vreme de acum înainte în paginile lui. Este, și nu voi greși, un personaj istoric, a fost primul Prim Ministru al României după Revoluție și, dincolo de asta, este unul dintre cei mai influenți politicieni români din ultimii 30 de ani și nu doar influenți, ci și iubiți. Petre Roman”, notează Adrian Artene la debutul acestui episod de podcast atât de special.

Așadar, Adrian Artene te invită la o lecție deschisă de istorie pe contul official de Youtube al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

CONȚINUTUL MARCA „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE” POATE FI URMĂRIT INTEGRAL PE URMĂTOARELE CANALE:

Youtube 

facebook.com/AltcevacuAdrianArtene 

instagram.com/altcevacuadrianartene

tiktok.com/@altcevacuadrianartene 

Adrian Artene – autor Gândul

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân