Cele 7 secrete ale femeilor

Dintotdeauna, femeile au fost un soi de mister pentru barbati. Iar asta poate si pentru ca au foarte multe secrete pe care le tin departe de partenerii lor.Totusi, ce-ar fi daca ar afla si ei unele lucruri? Poate ar reusi in acest fel sa isi inteleaga iub
  • Publicat:
Cele 7 secrete ale femeilor
Cele 7 secrete ale femeilor

1. Tot ce cumpara femeile (pantofi, genti, haine) sunt cu aproximativ 20% mai scumpe decat stiu barbatii
Doar pentru ca e un fapt care se regaseste des in filme s seriale, nu inseamna ca nu e devarat. Unele femei merg la cumparaturi si platesc o parte din suma cheltuita pe haine sau obiecte personale cu cartea de credit, si cealalta parte cu bani lichizi. Iar asta nu pentru ca s-ar teme de reactia partenerului, ci pentru simplul fapt ca uneori ei nu inteleg de ce un sampon costa atat de mult, sau de ce sunt femeile dispuse sa plateasca atatia bani pe un parfum bun.

2. Si femeile se gandesc la sex
Unele femei se gandesc chiar pe tot parcursul zilei la o partida fierbinte de sex. Din pacate, pana la venirea serii sunt atat de obosite, incat numai la asta nu le mai sta mintea. Pentru femeile casatorite este cu atat mai greu cu cat au de facut curatenie, de hranit copiii si de pregatit mancarea pentru a doua zi. Singura scapare pentru o viata sexuala activa se dovedeste a fi week-end-ul. Sau, cuplurile mai inventive pot face un efort de imaginatie si de locatie, astfel incat sa pipereze un pic momentele intime.

3. Si femeile sunt stresate de casatorie
Desigur, multe fetite viseaza in copilarie la Fat-Frumos si nunti ca-n povesti, insa atunci cand vine timpul casatoriei, majoritatea femeilor incep sa-si faca griji in legatura cu faptul de a-si lega viata de a altcuiva. Nevoia de independenta este la fel de importanta atat pentru barbati, cat si pentru femei. De aceea, multe dintre ele isi pierd controlul atunci cand ziua nuntii se apropie cu pasi repezi. Vestea buna e ca, odata depasit momentul, ajung sa fie incantate de statutul de sotie, si problemele dispar.

4. Chiar daca sunt moderne si independente, tot au nevoie de un barbat alaturi
Femeile isi doresc sa aiba alaturi barbati sensibili, atenti si iubitori, insa vin momente in viata cand este nevoie de cineva care sa ia haturile problemelor in maini. Femeile au nevoie sa se simta protejate si iubite; sa stie ca au pe cineva alaturi care se pricepe sa repare masina sau intrerupatorul. Care poate sa care geamantanul atunci cand mergeti in vacanta si cineva caruia nu-i e frica sa omoare paianjenii din baie.

5. Nu toti fostii iubiti sunt teribili in pat
Multe femei se plang in legatura cu fostele relatii pe care le-au avut, fiind nemultumite in special de prestatia din dormitor a fostilor. Chiar daca iubitul actual trebuie sa creada ca se pricepe cel mai bine dintre toti, realitatea este uneori diferita. Motivele pentru care femeile se despart de partenerii lor nu tin de maniera in care acestia se comporta in pat, ci mai degraba de felul in care se comporta in general. Asa ca, indiferent de ce orgasme puternice a avut cu vreun fost, trebuie ca actualul iubit sa stie ca o noapte cu el este mult mai savuroasa, iar asta pentru simplul motiv ca el este cel ales.

6. Femeile se tem sa nu ajunga ca mamele lor
Desi le iubesc foarte mult, majoritatea femeilor isi dau silinta sa nu sfarseasca asemeni mamelor lor. Iar asta chiar daca le admira, le sunt recunoascatoare si le considera cele mai grozave femei din lume. Chiar si asa, nu isi doresc sa ajunga ca ele. De aceea, una dintre cele mai ofensatoare lucruri pe care le poate spune cineva unei femei este „Vai, esti exact ca mama ta!”. Iar alta, si mai si, este „Vai, parc-ai fi mama!”, bineinteles venita din gura unui barbat.

7. Femeile isi doresc un pic de gelozie din parte iubitilor lor
Ceea ce se inseamna ca ele vor ca partenerii sa fie constienti de ce li se intampla, sa acorde atentie amanuntelor si felului in care iubitele lor sunt, inainte de toate, femei. Reactia de gelozie este pentru femei un fel de dovada de iubire. Totusi, nu este cazul ca barbatii sa reactioneze mitocaneste, fiind posesivi. Comunicarea in cuplu joaca un rol foarte important in acest sens, de aceea este crucial ca partenerii sa aiba incredere unul in celalalt si sa isi poate anticipa reciproc reactiile.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
De ce fug barbatii?
De ce fug barbatii?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân