De ce fug barbatii?

Sunt anumite lucruri pe care le pot face sau le pot spune femeile la primele intalniri si care ii sperie foarte tare pe barbati. Iata cateva dintre gafele care l-ar putea indeparta definitiv:
  • Publicat:
De ce fug barbatii?
De ce fug barbatii?

Abuzul de farduri sau parfum
Simtul nostru estetic ne spune ca diferenta de culoare dintre fata si gat, creata de fondul de ten, este oribila! La fel este rujul folosit in exces, gloss-ul lipicios si parfumul extrem de puternic, folosit in cantitati industriale. Aminteste-ti ca mai putin inseamna mai mult.

Neglijenta
Putin par pe picioare este acceptabil, intr-o oarecare masura, dar prezenta parului la subrat nu poate fi acceptata! Tie poate ca ti se pare “o mica scapare”, dar majoritatea barbatilor gasesc aceasta neglijenta cu adevarat respingatoare… Prin urmare, chiar daca esti foarte grabita, uita-te cu atentie in oglinda inainte de a pleca la intalnire, pentru ca nu cumva sa ai parte de astfel de “mici scapari”.

Ursuletii de plus
Daca il inviti in dormitoul tau si il intampina cateva zeci de jucarii de plus… a doua oara este posibil sa nu mai intre. Ce barbat respectabil isi va dori sa dea frau liber sentimentelor sale intr-o camera plina de ochisori de plastic? La fel de tare il vei speria daca ai cate un ursulet de plus in miniatura pentru a decora orice: de la chei pana la masina ta personala.

Lupta cu caloriile
Te lupti in fiecare zi cu tentatiile alimentare, calculezi toate caloriile si inchizi ochii cand treci pe langa o cofetarie. Dar el nu trebuie sa stie asta! Cel putin, nu de la prima intalnire. Daca te invita la o cina pregatita de el (care s-ar putea sa fie prima masa pregatita de el pana acum), nu “ciuguli” cate o firimitura, maxim doua. Te va cataloga drept “sclifosita” si se va simti jignit, in cazul in care el s-a straduit toata ziua sa-ti gateasca ceva. Deci, pofta buna!

“Toti barbatii sunt idioti”
Una dintre cele mai mari greseli este aceea de a spune lucruri negative la adresa barbatilor, precum “toti barbatii sunt idioti” sau “nu mai sunt barbati buni pe lumea asta”. Indiferent daca vorbesti serios sau nu, risti sa strici tot ce ai construit pana in momentul respectiv.

Fostul
A vorbi despre fostul/ fostii, este interzis! Este un teritoriu pe care nu ar trebui sa ajunga discutia voastra, mai ales daca discuti cu un barbat pe care il cunosti de cateva ore sau zile. Povestindu-i cat de amabil si simpatic era fostul tau iubit si cu toate astea, cum a reusit el sa-ti franga inima, ii vei da de inteles ca nu prea esti pregatita pentru o noua relatie.

Subiecte interzise
Intrebandu-te (cu glas tare) la primele intalniri, oare cum ar arata copiii vostri sau cam ce culoare sa aiba rochia de mireasa, ii vei testa calitatile de atlet. Si asta pentru ca va fugi fara sa mai priveasca inapoi! De astfel de discutii se tem barbatii si dupa luni (sau chiar ani) de relatie, sa nu mai vorbim de primele intalniri…

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
The summer is yours!
The summer is yours!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”