Ce sport practică Jennifer Aniston pentru a arăta fenomenal la 53 de ani

Jennifer Aniston este genul de persoană care nu obișnuiește să încerce neapărat lucruri noi dar rămâne fidelă celor care i se potrivesc.
  • Publicat:
Ce sport practică Jennifer Aniston pentru a arăta fenomenal la 53 de ani
Foto: Instagram @jenniferaniston Ce sport practică Jennifer Aniston pentru a arăta fenomenal la 53 de ani

Jennifer Aniston este genul de persoană care nu obișnuiește să încerce neapărat lucruri noi și rămâne fidelă celor care i se potrivesc și îi aduc beneficii. Cum este și cazul salatei pe care o mănâncă în fiecare zi de ani de zile, nu este nimic surprinzător ca același lucru să se întâmple și pe partea de wellness. Actrița practică de ani de zile pilates și de-a lungul timpului a vorbit despre beneficiile acestei practici.

Practica pilates a fost creată de Joseph Hubertus Pilates în anii 1920, intențiile sale fiind de a învăța să-ți controlezi corpul eficient și să te conectezi cu mintea și corpul. Astfel, în urma acestei practici te concentrezi pe stretching, echilibru și respirație și poate fi practicată atât pe saltea, cât și pe Reformer.

Nu este prima oară când Jennifer Aniston vorbește deschis despre dragostea pe care o are pentru pilates, mai ales că nu a îndrăgit acest sport încă de la început.

„Am încercat prima oară să fac pilates în urmă cu 20 de ani și nu mi-a plăcut”, a spus actrița pentru Bustle. „Pentru mine, profesorul contează foarte mult și dacă nu am un profesor bun, mi se pare destul de plictisitor. Dar dacă este un profesor excelent, începi să înțelegi frumusețea acestui sport”, a continuat vedeta.

Studiile arată că practica pilates îmbunătățește funcțiile cardiorespiratorii și, pentru că se concentrează pe mișcări mici, protejează corpul de posibilele accindentări.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân