Dieta lui Steve Martin. Cum reușește să se mențină la 76 de ani

Steve Martin este unul dintre cei mai apreciați actori, iar la vârsta de 76 de ani nu ai cum să nu te întrebi cum reușește să arate atât de bine.
  • Publicat:
Dieta lui Steve Martin. Cum reușește să se mențină la 76 de ani
Foto: profimedia / Dieta lui Steve Martin. Cum reușește să se mențină la 76 de ani

Steve Martin este unul dintre cei mai apreciați actori, iar la vârsta de 76 de ani nu ai cum să nu te întrebi cum reușește să arate atât de bine, mai ales că nu a luat deloc pauză de la carieră. Se pare că îndrăgitorul actor este vegetarian, iar informația a fost confirmată de People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Chiar și actorul a lăsat de înțeles acest lucru în urma unei postări pe Twitter când, în timpul unui zbor, a fotografiat mâncarea primită: țelină și chips-uri, menționând că „asta cred companiile aeriene că mănâncă vegetarienii”.

Lăsând glumele deoparte, dacă urmezi o dietă vegetariană, aceasta vine la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătate. Pentru început, efectele pozitive sunt vizibile asupra stării generale de sănătate spre deoasebire de persoanele care consumă carne.

Potrivit unei cercetări prezentate la Congresul European al Obezității, participanții studiului care au trecut la o dietă vegetariană au redus semnificativ valorile a 13 biomarkeri pe care cercetătorii îi folosesc pentru a măsura semnele afecțiunilor sau bolilor. Unii dintre ei includ colesterolul total și colesterolul LDL (rău), dar și apolipoproteinele A și B, asociate bolilor cardiovasculare.

O dietă bogată în produse din orez, cereale integrale, nuci și semințe poate preveni bolile cardiovasculare. Între timp, consumul de carne bogată în grăsimi saturate poate avea un impact negativ asupra inimii. Consumată în exces, carnea procesată precum baconul sau hot-dogii și carnea roșie pot contribui la apariția inflamațiilor în organism.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân