Ce dietă ține Ramona Bădescu, pentru a se menține în formă. A născut pentru prima dată la 50 de ani FOTO

Ramona Bădescu arată senzațional la cei 55 de ani pe care îi are. Actrița a dezvăluit ce anume consumă zilnic, dar și se face pentru a avea o siluetă de invidiat.
  • Publicat:

La 55 de ani, Ramona Bădescu continuă să impresioneze cu o siluetă de invidiat și un tonus excepțional. Cunoscuta actriță și cântăreață a fost întotdeauna admirată pentru aspectul său fizic, iar acum a împărtășit secretele care o ajută să se mențină în formă.

Ce dietă ține Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a explicat că secretul său constă în evitarea exceselor și menținerea unei alimentații constante.

„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată. Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele.

O perioadă îmi făceam fresh de portocale, încerc să păstrez fructele de sezon, chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe…” a menționat actrița pentru click.ro.

Ea a adăugat că preferă sucul de rodie dimineața și încearcă să consume fructe și legume de sezon. Aceasta a subliniat importanța păstrării unei diete sănătoase, care să includă multe crudități.

„Îmi plac foarte mult ridichile, le mănânc între mese, ca să mă satur. Iar când am plecat acum din România în Italia, am plecat cu sacoşa plină de ridiche neagră. Pentru că în Italia nu se găseşte. Şi fac o salată de crudităţi foarte bună, cu ridiche neagră, ţelină, morcov, măr ionatan, cu un dressing cu avocado, iaurt, zeamă de lime, nuci, fără maioneză. Este foarte bună şi sănătoasă!

Mi-am făcut pofta şi cu salată de boeuf în România. Eu pun şi măr ionatan în ea, pentru că e puţin dulceag şi îi dă o aromă aparte’, a fdeclarat vedeta pentru viva.ro.

Sport și mișcarea zilnică

Pe lângă alimentație, vedeta stabilită în Italia este o împătimită a sportului și își dedică zilnic timp pentru exerciții fizice.

„Am ales să fac mai multe cursuri la sală, Anti-Gravity Yoga Class, Pilates cu aparate, Pilates fără aparate, Flexibility, bandă, yoga. Merg la sală câte 2-3 ore pe zi, de două ori pe săptămână. Sala de sport de lângă mine este dotată cu multe aparate. Am un antrenor personal care se ocupă să fac bine toate exercițiile alese. Când nu e el la sală, mă antrenez de una singură’, a mai spus Ramona Bădescu, pentru viva.ro.

Ea a menționat că scopul ei este de a-și tonifia corpul și de a crește masa musculară, ceea ce o ajută să-și mențină greutatea la 60 de kilograme.

Un stil de viață sănătos pentru întreaga familie

Actrița nu este atentă doar la propria alimentație, ci și la cea a fiului său, Ignazio, în vârstă de patru ani și jumătate.

„Am un teren mic lângă Roma de unde iau produse bio de sezon. Ignazio a crescut de mic cu plăcerea de a mânca zarzavaturi și fructe. Nu i-am dat niciodată mâncare semi-preparată din comerț. I-am gătit întotdeauna eu, nici măcar bona”, a explicat Ramona.

Ea a subliniat importanța introducerii alimentelor sănătoase în dieta copiilor, menționând că dovleacul a fost unul dintre ingredientele preferate în alimentația fiului său, datorită valorii sale nutritive și ușurinței de digestie.

Cum își menține Ramona Bădescu frumusețea naturală

Pe lângă exercițiile fizice și alimentația sănătoasă, actrița acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii. Ea a recunoscut că a apelat la injecțiile cu botox pentru prevenirea ridurilor, dar este pasionată și de tratamentele naturiste.

„Îmi prepar singură măștile pe care le aplic pe față”, a mai spus vedeta.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc