Veste tristă despre Kate Middleton. Care este, de fapt, starea ei de sănătate?

Prințesa de Wales trece prin momente dificile după ce s-a aflat că suferă de cancer.
  • Publicat:

La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat că are cancer, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie 2024. Ea nu a oferit foarte multe detalii despre tipul de cancer de care suferă. Din păcate, soția lui William se află încă sub tratament și nu va reveni la îndatoririle regale până la sfârșitul anului 2024. 

Care este starea lui Kate Middleton în prezent?

Kate Middleton se luptă cu cancerul de câteva luni! Soția lui William a făcut anunțul despre diagnosticul crunt pe care l-a primit din partea medicilor în ianuarie 2024, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală.

Una dintre amicele lui Kate, designerul Amaia Arrieta, a precizat că membrii familiei Prințesei de Wales trec prin momente cumplite din cauza diagnosticului ei de cancer, scrie Telegraph. De asemenea, Kate Middleton nu va participa la niciun eveniment public până nu va primi acordul total al echipei sale medicale.

Citește și: Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul a fost ținut secret de clinica privată din Londra

Nu va fi prezentă la niciun eveniment public

„Munca proiectelor Prințului și Prințesei este „întotdeauna în desfășurare”. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, a transmis și purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Și unul dintre consilierii Casei Regale britanice a mărturisit că Prințesa de Wales are nevoie acum de liniște și sprijin în etapele de recuperare. Deși a fost diagnosticată cu o boală teribilă, Kate Middleton se ocupă de proiectele sale de la distanță.

„Prințesa de Wales a fost forța motrică din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta este un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici.

Acesta este un alt moment crucial pentru efortul Prințesei de Wales în ceea ce privește proiectul educației timpurii și înțeleg că și-a exprimat recunoștința pentru progresele înregistrate și pentru toate persoanele implicate în proiect”, a declarat și Christian Guy, directorul executiv al centrului pentru educație timpurie.

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc