Cine ar fi aflat prima dată că Kate Middleton suferă de cancer: „A fost un șoc teribil”

Prințesa de Wales a avut mare încredere în acele persoane.
  • Publicat:
  • Actualizat:

În urmă cu mai bine de o săptămână, Kate Middleton a anunțat că are cancer, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în luna ianuarie 2024. Înainte de a face totul public, Prințesa de Wales a vorbit despre diagnosticul crunt cu anumite persoane din anturajul său. În schimb, unii prieteni ai ei au precizat că nu au știut despre problemele de sănătate cu care se confruntă soția lui William. 

Kate Middleton le-a spus apropiaților că suferă de cancer

Kate Middleton a dezvăluit, prin intermediul unui material video, că a fost diagnosticată cu cancer. După ce s-a aflat că Prințesa de Wales suferă de această boală cruntă, un fost angajat al Palatului a declarat că puțini oameni erau la curent cu diagnosticul primit de Prințesa de Wales de la medici.

„A fost un șoc teribil. Cercul de cunoștințe era foarte strâns”, a spus sursa apropiată Prințesei de Wales pentru People.

Citește și: Ce este chimioterapia preventivă pe care o urmează Kate Middleton. Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani

A recunoscut că trece prin momente delicate

Clipul care dezvăluie faptul că Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer a fost filmat de către BBC Studios.

„Desigur, acesta a fost un șoc imens, iar William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a înțelege și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus Kate Middleton în materialul video. „După cum vă puteți imagina, acest lucru a luat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine.”, a comunicat Prințesa.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân