Secretul Gabrielei Cristea pentru cei mai delicioși cozonaci. A dezvăluit cum prepară aluatul

Vedeta a pus bazele unei noi afaceri și vinde cozonaci făcuți chiar de ea.
  • Publicat:

Gabriela Cristea, prezentatoarea de la Antena Stars, a început propria afacere cu cozonaci. Pasiunea pentru bucătărie a făcut-o să ia această decizie, iar în prezent prepară sortimente unice de cozonaci. Aceștia sunt făcuți cu atenție și dragoste, iar fanii o laudă pentru aceste delicatese. Pentru că cererea este una mare, Gabriela Cristea a dezvăluit secretele cozonacilor săi! 

Cum prepară Gabriela Cristea cozonacii

Gabriela Cristea și-a descoperit pasiunea pentru arta culinară, așa că a decis să prepare o gamă variată de cozonaci, pentru toate gusturile. Vedeta s-a apucat să pregătească cozonaci cu ciocolată și cremă de gianduia și nuci sau cozonaci cu fistic, piure de măr sau caramel sărat.

Fiecare sortiment de cozonac necesită o atenție specială, iar multe persoane au fost curioase să afle secretele Gabrielei Cristea. Invitată la Antena Stars, prezentatoarea a dezvăluit cum face cozonacii pufoși!

Citește și: Cozonac cu 12 E-uri în magazinele din România. Ce mănânci, de fapt

Secretele constau în prepararea aluatului

„Un aluat este bine frământat când face bășicuțele astea. Înainte să fie gata laboratorul nostru am vrut să testez cum se fac cozonaii în regim profesional. Pentru că nu erau gata dospitoarele noastre mi-am improvizat dospitor acasă.

Ce înseamnă să faci dospitor, înseamnă să ai un cuptor în care să pui o cantitate destul de generoasă de apă fierbinte în cuptor, și se întâmplă niște aburi, se încinge cuptorul și imită foarte bine ideea de dospitor profesional. Pentru doamnele care poate vor să își dospească acasă cozonacii, acesta este un secret. Încă o chestie pe care am învățat-o de curând, ca să îți iasă cozonacii egali, după ce i-ai pus în formă, îi presezi bine.”, a spus Gabriela Cristea.

Sursa foto: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân