Ce sport practică vedetele pt o siluetă de invidiat

Află ce au dezvăluit vedetele, de-a lungul timpului, despre antrenamentele care le ajută să se mențină în formă, alimentația la care acestea recurg și iubirea pe care o au față de corpul lor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce sport practică vedetele pt o siluetă de invidiat
Ce sport practică vedetele pt o siluetă de invidiat / Sursa foto: pexels

S-ar putea ca majoritatea celebrităților să aibă parte de antrenori personali cu buget mare și acces la cele mai bune săli de sport din lume, dar acestea trebuie totuși să muncească din greu pentru a rămâne în formă. Banii nu pot cumpăra motivația sau angajamentul.

Acești iubitori celebri de fitness știu ce funcționează pentru ei și se bazează pe anumite antrenamente pentru a-i ajuta să rămână puternici și sănătoși. Iată câteva secrete despre modul în care celebritățile reușesc să se mențină!

  1. Rihanna

Rihanna este de părere că antrenamentul cardio este cheia spre succes. Aceasta are parte de un antrenor personal care este, totodată, dispus să călătorească alături de ea atunci când este plecată la diferite evenimente. Rihanna se antrenează în fiecare zi, dar are nevoie de un antrenor care să o motiveze.

  1. Cara Delevingne

Vedeta crede că totul este despre a fi sexy, indiferent dacă ești în lenjeria intimă preferată sau nu. Totul este despre încrederea în sine. Când bărbații văd o femeie încrezătoare, indiferent de ceea ce face, este un lucru foarte plăcut și asta crede vedeta că aduce cu siguranță senzualitate.

  1. Kim Kardashian

Kim Kardashian este foarte mândră de formele ei. Aceasta este de părere că este important să te antrenezi și să fii cea mai bună versiune a ta, dar să nu simți niciodată că trebuie să fii cea mai slabă fată din cameră pentru a fi cea mai frumoasă. Tot ce trebuie să faci este să fii încrezătoare în tine și vei străluci!

  1. Kate Hudson

Vedeta simte uneori nevoie de mișcare și aceasta recurge la orice formă prin care își poate mișca corpul, fie prin dans, fie prin diferite antrenamente fizice. În schimb, acesteia nu-i place să exagereze și de aceea, antrenamentul ei preferat este Pilates.

  1. Beyoncé

Beyonce recurge la antrenamente intense, dar cu greutăți mici. Aceasta își pornește muzica preferată și își începe antrenamentul pentru biceps cu greutăți de 5 kilograme pe toată durata melodiei, până la epuizare.

  1. Jennifer Lopez

Jannifer Lopez preferă cardio. Uneori, în situațiile în care se simte lipsită de energie, vedeta se obligă să meargă la sala de sport. Sportul o ajută pe Jennifer Lopez să prindă încredere în propria persoană și să se simtă mai energică pe tot parcursul zilei.

  1. Cameron Diaz

Cameron Diaz este o iubitoare a sălii de sport. Îi place când se află în preajma unor oameni transpirați care muncesc, depun efort din greu și sunt toți concentrați pe aceleași obiective. Vedeta adoră să se află într-un astfel de loc despre care susține că o motivează.

  1. Chrissy Teigen

Chrissy Teigen este adepta mișcării de dimineață. Sportul de dimineață o face pe vedetă să capete energia necesară pentru parcurgerea unei zile pline cu activități.

  1. Lea Michele

Lea Michele face sport atunci când simte nevoia. Este de părere că sportul ar trebui practicat pentru a ne face să ne simțim mai bine în propria piele. Sportul nu este nicidecum o modalitate care să ne ajute să atingem tiparul de femeie cu corp perfect. Vedeta face sport pentru propria stare de bine și pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății.

  1. Khloe Kardashian

Pentru Khloe Kardashian, fitness înseamnă o călătorie pe viață la care nu poate renunța. Fitnessul o face să-și depășeasă limitele în orice moment al vieții. Vedeta vede progrese considerabile odată cu adoparea acestui stil de viață dinamic, atât în ceea ce privește starea de sănătate, cât și cea fizică.

Surse: harpersbazaar.com, thedelite.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân