Care sunt celebritățile considerate „cei mai de coșmar vecini”?

Crezi că vecinii tăi sunt zgomotoși? Aruncă o privire către celebritățile care îți vor pune vecinii într-o lumina bună.
  • Publicat:
Care sunt celebritățile considerate „cei mai de coșmar vecini”?
Care sunt celebritățile considerate „cei mai de coșmar vecini”? Sursa foto: pexels

A trăi lângă o celebritate poate părea distractiv, dar odată cu asta vine și partea întunecată și tulburătoare a faimei. De la tot felul tentații și petreceri sălbatice până la paparazzi, există multe moduri prin care vedetele aruncă în aer liniștea cartierului lor.

Potrivit unui interviu recent din Harper’s Bazaar, dacă locuiești lângă celebra Gigi Hadid, ar trebui să te aștepți să auzi ceva gălăgie. Supermodelul a dezvăluit că îi place să cânte acasă, lucru care o face cel mai rău vecin, dar un bun calmant al stresului.

Descoperă care dintre vedetele de peste Ocean au primit eticheta de cei mai de coșmar vecini și citește despre afirmațiile incredibile făcute împotriva lor.

Justin Bieber

Deseori, cântărețul a primit plângeri din cauza petrecerilor și a muzicii de intensitate puternică. Chiar și vecinii celebri Kristen Bell și Dax Shepard au comparat gălăgia din casa lui Justin Bieber cu „locuirea în Liban”.

Madonna

Cântăreața a fost dată în judecată pentru că făcea zilnic repetiții zgomotoase, în casa ei.

Kardashians/Jenners

Întrucât viețile lor sunt în mod constant acaparate de camerele de filmat, mulți dintre vecinii lor sunt epuizați de lipsa de intimitate.

Rihanna

Vecinul celebrei cântărețe a dat-o în judecată pentru că a folosit în mod repetat aleea lui și a mers cu mașina prin curtea din față casei lui.

Gwyneth Paltrow

Vecinii s-au plâns după ce vedeta le-a blocat strada pentru o petrecere în sprijinul lui Barack Obama. În 2013, ea a amplasat în fața casei o poartă înaltă, peste limita legală de înălțime admisă în mod normal.

Chris Brown

Multe plângeri ale vecinilor săi includ parcarea în locuri pentru persoane cu handicap, ținerea de curse de câini pe holul unui bloc și momentul în care cântărețul a aruncat pe fereastră o geantă cu arme și droguri și a fost ulterior arestat și acuzat.

Taylor Swift

Casa de pe plajă a cântăreței a creat probleme vecinilor, deoarece bodyguarzii nu i-au lăsat nici măcar să calce pe nisipul care era cândva acces public.

Dr. Oz

Un bărbat l-a dat în judecată pe Dr. Oz pentru că plantase copaci care i-au blocat vederea asupra Manhattanului și a redus valoarea casei sale cu jumătate de milion de dolari.

Lindsay Lohan

Aventurile lui Lohan de-a lungul anilor au fost bine documentate, așa că nu este surprinzător faptul că aceasta și-a supărat vecinii din Los Angeles cu petreceri, zgomot și un flux constant de oameni.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Când erau încă împreună, celebrul cuplu a primit critici de la vecini din cauza presupusului comportament indisciplinat al copiilor lor.

Surse: msn.com, wonderwall.com, starsinsider.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân