Ramona Bădescu și marile plăceri nevinovate de la masa de Crăciun. „Este un mod gorjenesc de a mânca”

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu ne-a vorbit despre planurile ei de Sărbători.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu ne-a vorbit despre planurile ei de Sărbători, dar și despre mâncărurile în fața cărora nu poate rezista de la masa de Crăciun.

Actrița în vârstă de 54 de ani a declarat că își va petrece Crăciunul în România, alături de mama ei, deși o întristează gândul că Ignazio, fiul ei în vârstă de 3 ani, a trebuit să rămână în Italia, alături de tatăl lui, deoarece fiind la grădiniță și neavând vacanță, nu l-a putut aduce în România de Sărbători.

Întrebată care sunt micile ei plăceri nevinovate de la masa de Crăciun, Ramona Bădescu ne-a mărturisit că are „mari plăceri nevinovate”.

„Am pasiunea pentru salata de boeuf, dar pe care o face mama și pe care o fac eu. E dificil să mă mulțumesc, pentru că, eu am o teorie. Eu mănânc puțin, dar sunt foarte pofticioasă și curioasă. Gust din tot pentru a-mi da seama de cum e făcut, de a învăța un lucru. Sunt o bună bucătăreasă”, ne-a spus Ramona Bădescu în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”

O altă plăcere culinară a actriței este piftia cu usturoi, iar în general, usturoiul îl consumă când soțul ei nu este prin preajmă. Unul dintre trucurile pe care le folosește pentru sănătate este ca dimineața, să înghită usturoi pe stomacul gol.

Nici sarmalele nu lipsesc de pe lista mâncărurilor tradiționale favorite ale actriței.

„Eu sărmăluțele le mănânc cu piftie și cu mămăliguță. Este un mod gorjenesc de a mânca piftia cu sărmăluță și mămăliguță. Așa am fost obișnuită să mănânc de mică”, a spus Ramona Bădescu pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

În privința deserturilor, Ramona Bădescu nu poate rezista în fața mini amandinelor, desert la care a poftit și în timpul sarcinii și care i-a fost adus în Italia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult