Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi

  • Publicat:

Antonia are 32 de ani și 3 copii, dar corpul ei nu trădează deloc sarcinile. Arată incredibil! Secretul ei? Disciplina în dietă și sportul cu religiozitate!

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și milioane de bărbați tânjesc după ea. Alex Velea, partenerul ei de viață, are motive să fie mândru!

Artista nu ține diete drastice, dar are câteva reguli de la care nu se abate. Plus că face foarte mult sport, aproape zilnic, cel puțin o oră, indiferent cât de ocupată este.

Antonia face sport în fiecare zi și evită grăsimile

Antonia mărturisește că are o dietă echilibrată, din care nu lipsește carnea slabă la grătar, legumele și orezul.

Ea nu este adepta înfometării. Din contră, spune că trebuie să mănânci din toate, dar echilibrat. Și neapărat să faci mișcare! Artistei îi plac exercițiile statice și mersul pe bandă.

Pentru a-și pregăti corpul de plajă, Antonia apelează și la o serie de tratamente care elimină retenția de apă, depunerile adipoase, iar pielea devine mai fermă.

Este vorba despre un tratament de remodelare corporală, complet neinvaziv, care se axează pe procedee naturale de stimulare mecanică a pielii 100% naturală. Acesta activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime şi pentru tratarea pielii lăsate, în timp ce respectă complet ecologia pielii şi a corpului. Elimină grăsimea localizată, produce colagen natural, elastină şi acid hialuronic.

Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat. În acest mod se pot pierde peste 5 centimetri în talie, celulita este redusă cu 67%, iar silueta este mai fermă cu până la 71%.

Dieta corectă, sportul și tratamentele corporale au ajutat-o pe Antonia să scape de kilogramele acumulate după fiecare naștere și să își mențină silueta frumoasă, pe care multe femei sunt invidioase.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân