Salma Hayek, despre lupta cu COVID: ”I-am spus doctorului că prefer să mor acasă”

Salma Hayek a vorbit recent despre lupta pe care a dus-o împotriva noului coronavirus și mărturisește că nu credea că va supraviețui.
  • Publicat:
Salma Hayek, despre lupta cu COVID: ”I-am spus doctorului că prefer să mor acasă”
Foto: shutterstock

Salma Hayek a vorbit recent despre lupta pe care a dus-o împotriva noului coronavirus și mărturisește că nu credea că va supraviețui. Actrița în vârstă de 54 de ani, care a apărut pe coperta publicației Variety, a povestit în urma unui interviu că în ultimul an a încercat să se recupereze după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19, la începutul pandemiei. Vedeta a mărturisit că a vrut să țină secret această bătălie pe care a dus-o, până acum.

Salma Hayek a refuzat spitalizarea

Frumoasa actriță povestește că afecțiunea a escaladat la un punct în care a fost dependentă de oxigen și a petrecut șapte săptămâni in izolare, într-una dintre camerele casei sale.

Medicul meu m-a implorat să merg la spital pentru că situația era gravă. I-am spus „Nu, mulțumesc. Prefer să mor acasă”, povestește vedeta.

Deși Salma Hayek a fost discretă în privința luptei pe care a dus-o cu noul coronavirus, vedeta în vârstă de 54 de ani mărturisește pentru publicație că încă nu și-a recăpătat energia pe care obișnuia să o aibă. Aceasta menționează că în ciuda acestui fapt, s-a întors destul de repede pentru filmările peliculei House of Gucci.

A fost ușor. A fost job-ul perfect pentru a-mi reveni. Am început cu ședințele pe Zoom la un moment dat, dar nu puteam face prea multe pentru că oboseam.

Acum, actrița se pregătește de lansarea filmului de acțiune The Hitman’s Wife’s Bodyguard, al cărui trailer a fost lansat în luna aprilie. Data oficială de lansare a peliculei a fost august 2020, dar a fost oprită din cauza pandemiei de COVID. Acum, premiera a fost stabilită pentru 16 iunie 2021.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân