Lista vedetelor testate pozitiv pentru coronavirus

Lista vedetelor de peste Ocean testate pozitiv de coronavirus începe să crească.
  • Publicat:
Lista vedetelor testate pozitiv pentru coronavirus
FOTO: Instagram Idris Elba / Lista vedetelor testate pozitiv de COVID-19

Celebrităţile sunt exact ca noi: vulnerabile în faţa coronavirusului. În acest sens, lista vedetelor infectate cu noul virus COVID-19 este în creştere, iar printre marile nume care au fost testate pozitiv se numără Tom Hanks, Kevin Durant şi Idris Elba.

Vedete testate pozitiv de coronavirus

Harvey Weinstein. Producătorul de film a fost testat pozitiv de coronavirus, arată un raport din 22 martie. Weinstein, în vârstă de 68 de ani, se află în izolare medicală în timp ce ispăşeşte pedeapsa de 23 de ani de închisoare pentru hărţuire sexuală în cazul #MeToo.

Colton Underwood. Fostul jucător de fotbal şi vedeta emisiunii ”Burlacul” a fost testa pozitiv cu COVID-19 pe data de 20 martie, după ce a început să se confrunte cu simptome specifice, deşi timp de o săptămână a stat izolat.

”Pentru toţi cei care ezită să se autoizoleze, vă rog să vă faceţi o favoare, vouă şi celor dragi, şi staţi în casă. Vom trece cu toţii peste şi vom fi mai puternici”, a spus Underwood.

Debi Mazar. Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din ”Empire Records” şi ”Entourage” a fost testată pozitiv cu COVID-19 pe data de 21 martie, la câteva săptămâni după ce soţul şi fiica ei  s-au confruntat cu febră, dureri în gât, tuse seacă şi dureri ale corpului.

”Două săptămâni mai târziu, pe 15 martie, m-am trezit cu aceleaşi simtpome, o durere intensă în corp şi febră. M-am gândit că poate am gripă sau…Corona?”, a povestit Mazar care încă de atunci se află în carantină. ”Într-o zi m-am simţit ca naiba, iar a doua zi mă simţeam normal. Acum îmi simt plămânii grei, dar sunt puternică”, a continuat actriţa.

David Bryan. David Bryan este cel care cântă la clape alături de Bon Jovi, iar pe data de 21 martie a anunţat că a fost testat pozitiv cu COVID-19 după ce s-a simţit rău timp de o săptămână.

”Vă rog nu vă temeţi! Am stat în carantină timp de o săptămână, iar acum voi mai sta încă o săptămână. După ce mă voi simţi mai bine, mă voi testa din nou pentru a mă asigura că nu răspândesc acest virus”, a spus Bryan. ”Hai să ne ajutăm unii pe alţii. Se va termina curând…cu ajutorul fiecărui american!”, a continuat muzicianul.

Galerie foto

vezi galeria
8 foto

Tom Hanks şi Rita Wilson. Celebrul cuplu a anunţat pe data de 11 martie că se află în izolare în Australia după ce au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. La cinci zile mai târziu li s-a dat drumul din spital, însă cei doi au rămas în izolare.

Idris Elba. Cunoscut pentru rolul său din ”The Wire”, Idris Elba a fost testat pozitiv cu COVID-19. Actorul în vârstă de 47 de ani a făcut anunţul pe data de 23 martie şi le-a spus fanilor că: ”Mă simt bine, nu am simptome până acum, dar sunt izolat de când am aflat de posibila mea expunere la virus”.

Andy Cohen. Gazda emisiunii “Watch What Happens Live” a anunţat că a fost testat pozitiv cu coronavirus pe 20 martie după câteva zile de autoizolare.

”Vreau să le mulţumesc profesioniştilor din cadrele medicale care muncesc neîntrerupt pentru noi toţi şi rog pe toată lumea să stea în casă şi să aibă grijă de ei”, este mesajul lui Andy.

Kristofer Hivju. Faimosul actor din ”Game of Thrones”, care a jucat rolul lui Tormund Giantbane, a anunţat că a fost testat pozitiv de COVID-19 şi că s-a autoizolat alături de familie.

”Suntem bine. Am doar uşoare simptome de răceală. Există însă persoane care sunt expuse unui risc major, iar pentru ele poate fi devastator. De aceea vă rog să fiţi atenţi; spălaţi-vă pe mâini, staţi la 1.5 metri distanţă unul faţă de celălalt, staţi în carantină, faceţi tot ce e nevoie pentru a opri răspândirea virusului”, le-a transmis actorul fanilor.

Indira Varma. Colega de platou a lui Hivju, cunoscută şi ea pentru rolul lui Ellaria Sand în Game of Thrones, a anunţat că a fost testată pozitiv cu coronavirus.

”Sunt în pat şi nu este deloc plăcut. Aveţi grijă de voi şi fiţi sănătoşi”, le-a transmis actriţa britanică în vârstă de 46 de ani fanilor.

Rachel Matthews. Actriţa în vârstă de 26 de ani, vocea lui Honeymaren din animaţia Disney ”Frozen 2”, a anunţat pe 16 martie că a fost testată pozitiv de COVID-19 şi acum se află în carantină.

Sophie Trudeau. Soţia prim-ministrului canadian Justin Trudeau a fost diagnosticată cu COVID-19.

”Se simte bine şi urmează toate recomandările ca simptomele să fie uşoare”, a anunţat Trudeau într-un comunicat oficial.

Prinţul Albert al II-lea. În vârstă de 62 de ani, conducătorul din Monaco a intrat în atenţia publicului după ce a anunţat că a fost testat pozitiv de COVID-19. Prinţul Albert al II-lea, fiul actriţei Grace Kelly a spus că este tratat de medicii de la Spitalul Prinţesa Grace şi continuă să lucreze de la biroul de acasă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor