De teama coronavirusului, Smiley s-a autoizolat la domiciliu

Recent întors dintr-o călătorie în America, Smiley a hotărât să se autoizoleze acasă alături de cei doi colegi cu care fusese plecat.
  • Publicat:
De teama coronavirusului, Smiley s-a autoizolat la domiciliu

Smiley s-a întors aseară dintr-o călătorie în SUA, la Los Angeles. Artistul a spus pe pagina lui de instagram că de la aeroport a mers direct acasă, în autoizolare, alături de cei doi colegi din echipa Hahaha Production cu care fusese plecat. ” Nu vă las eu singuri în izolare!”, a spus Smiley care a povestit că la aeroport nu l-a întrebat nimeni nimic, dar, într-adevăr nu venise din Italia, ci din SUA. Pentru cel puţin o săptămână, în funcţie de cum evoluează lucrurile, artistul şi-a propus să fie fie izolat la domiciliu, de teama noului coronavirus care face ravagii în toată lumea. Artistul le-a promis fanilor că îi va ţine la curent cu video-uri pe canalul său de YouTube. 

În noul său clip „Ce mai faci, străine?”, artistul şi-a ascuns numărul de telefon, astfel încât fanii care-l vor descoperi să-l poată contacta pe whattsup. 

Mai jos, mesajul integral scris în această dimineaţă de Smiley pe pagina sa de instagram:

„bine va regasesc! mesaj lung: aseara am aterizat. ☀️direct la autoizolare

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”