Cum se feresc vedetele de peste Ocean de coronavirus

Iată ce fotografii au postat vedetele pe reţelele de socializare în contextul coronavirus.
Vedetele de peste Ocean sunt conştiente de pericolul la care se expun în contextul coronavirus, mai ales că obişnuiesc că călătorească foarte mult având în vedere numeroasele proiecte pe care le au. Multe dintre ele au ales să posteze pe reţelele de socializare imagini foto sau video prin care îşi îndeamnă urmăritorii să ia în serios această problemă, dar mai ales să se protejeze.
 
Având în vedere impactul pe care unele dintre celebrităţi îl au asupra publicului, multe dintre ele au devenit sursă de inspiraţie. Modelul britanic Naomi Campbell a postat un video pe contul ei de Youtube în care apare în timp ce-şi dezinfectează locul din avion şi toate obiectele pe care urmează să le atingă.  Vedeta mărturiseşte că nu o interesează ce cred ceilalţi la vederea acestui gest, dar ea vrea să se simtă în siguranţă. Ulterior, modelul a postat o fotografie din aeroport în care poartă un costum de protecţie şi mască.
 
 
Pagina 1 din 2
Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici