Cum se feresc vedetele de peste Ocean de coronavirus

Iată ce fotografii au postat vedetele pe reţelele de socializare în contextul coronavirus.
  • Publicat:
Vedetele de peste Ocean sunt conştiente de pericolul la care se expun în contextul coronavirus, mai ales că obişnuiesc că călătorească foarte mult având în vedere numeroasele proiecte pe care le au. Multe dintre ele au ales să posteze pe reţelele de socializare imagini foto sau video prin care îşi îndeamnă urmăritorii să ia în serios această problemă, dar mai ales să se protejeze.
 
Având în vedere impactul pe care unele dintre celebrităţi îl au asupra publicului, multe dintre ele au devenit sursă de inspiraţie. Modelul britanic Naomi Campbell a postat un video pe contul ei de Youtube în care apare în timp ce-şi dezinfectează locul din avion şi toate obiectele pe care urmează să le atingă.  Vedeta mărturiseşte că nu o interesează ce cred ceilalţi la vederea acestui gest, dar ea vrea să se simtă în siguranţă. Ulterior, modelul a postat o fotografie din aeroport în care poartă un costum de protecţie şi mască.
 
 
La rândul ei, Gwyneth Paltrow a postat pe reţelele de socializare un selfie în timp ce poartă o mască şi a menţionat că a călătorit în Paris în acel moment. Imaginea a fost completată de descrierea ”Pe drum spre Paris. Paranoia? Prudentă? Panicată? Pandemie? Propagandă?”, este mesajul actriţei şi fondatoarei publicaţiei Goop. De asemenea, vedeta îi sfătuieşte pe fani să nu dea mâna cu nimeni şi să se spele des pe mâini.
 
Chiar şi Kate Hudson se numără printre vedetele care folosesc mijloace de prevenţie precum măştile de protecţie. Actriţa a postat o fotografie în timp ce poartă o mască chirugicală, cu descrierea ”Călătorie. 2020”. Bineînţeles, unul dintre urmăritorii actriţei nu a ezitat să nu-i atragă atenţia menţionând că ”doar masca N95 te va proteja. Cea pe care deja o porţi nu va face prea multe”.
 
De asemenea, în rândul vedetelor care obişnuiesc să călătorească se numără şi Bella Hadid, sora modelului Gigi Hadid. Modelul a zburat în această lună la Paris Fashion Week, moment în care a postat un selfie în timp ce utiliza o mască de protecţie.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân