Andreea Balan

Are una dintre cele mai bune trupe de dansatoare si incearca, la fiecare aparitie sau videoclip, sa realizeze spectacole complexe. Pentru asta, trebuie sa fie in forma tot timpul. De doua ori pe saptamana, repeta la sala de dans si de trei ori la sala de
  • Publicat:
Andreea Balan
Andreea Balan

„Cu videoclipul piesei «Invidia» am vrut sa demontez trupele de dans ale celorlalti artisti”, spune Andreea Balan. Cu alte cuvinte, a realizat un spectacol dificil, in care le-a solicitat la maximum pe toate cele 14 dansatoare ale ei. Ce sa mai spunem despre faptul ca la fiecare emisiune televizata vine intotdeauna cu 10 fete, „pentru ca asta e imaginea mea”, iar daca studioul e neincapator, refuza emisiunea. Daca pana acum am vazut-o agresiva in mai toate piesele interpretate, decembrie a adus pentru ea o schimbare cu 180 de grade. I-a aparut pe posturile muzicale slow-ul „O straina” – o premiera in cariera ei. De altfel, de pe albumul „Asa sunt eu” au fost extrase pana acum cinci single-uri. „Scot un album la 2-3 ani si vreau sa demonstrez ca toate piesele sunt bune, nu sunt piese de umplutura. Si imi doresc sa se vanda bine”, adauga ea. Dar cum la primavara va veni pe piata cu un material complet nou, se pregateste si pentru o schimbare radicala de look. Am intrebat-o daca o s-o vedem din nou blonda. A raspuns: „Totul e posibil!”

Sunet si imagine
Pentru Andreea Balan, muzica este la fel de importanta ca imaginea. Si fiecare dintre acestea se construieste in detaliu. Cei de la casa de discuri Cat Music ii stabilesc stilul. Apoi, ea isi alege compozitorii. Pentru piesele noi, lucreaza cu Marius Moga, Laurentiu Duta, Bobita de la Voltaj si cu prietenul ei, Teo. Cei de la Voltmedia o impresariaza. „Daca vrea cineva sa stie ce relatii am avut, cu cine m-am certat si prin ce greutati am trecut, poate sa-mi asculte versurile. Ele nu-mi apartin la fiecare piesa, dar ii povestesc textierului tot ce mi s-a intamplat. Mi-a placut cand le-am auzit pe Aguilera si pe Pink relatand in piese scene din copilaria si adolescenta lor si vreau si eu sa fac acest lucru.” Cat priveste imaginea, o sa-si schimbe neaparat culoarea parului, „dar roscata nu o sa fiu niciodata, pentru ca mi se pare vulgar. In rest, ma preocupa in fiecare zi felul in care arat.” Sa vedem cum!

Fata
Nu a avut niciodata probleme cu pielea, dar are tenul uscat si isi aplica o crema puternic hidratanta, L’Oréal, Garnier sau Estée Lauder, in fiecare seara. „Daca timp de 3 zile nu imi masez fata cu o crema, se vede”, explica ea. „Eu ma machiez in fiecare zi, de la 12 ani.”

Unghii
A mers la manichiura din copilarie. Acum se declara ea insasi o specialista. „La inceput am gresit, dar acum imi fac singura cele mai sofisticate modele pe unghii: pene, floricele, diverse desene.”

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Daniela Nane
Daniela Nane
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân