Andra: “Sunt pregătită să fiu mămică din nou!”

Una dintre cele mai tinere mămici din showbizul românesc, Andra, emană multă energie pozitivă, dovadă şi pictorialul realizat pentru numărul de iulie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. Echipa publicaţiei a stat de vorbă cu Andra despre familie, alimentaţie, sport şi vacanţe, iar soţia lui Cătălin Măruţă le-a dezvăluit cititoarelor cum procedează când vrea să slăbească.
  • Publicat:
Andra: “Sunt pregătită să fiu mămică din nou!”

 

Una dintre cele mai tinere mămici din showbizul românesc, Andra,  emană multă energie pozitivă, dovadă şi pictorialul realizat pentru numărul de iulie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. Echipa publicaţiei a stat de vorbă cu Andra despre familie, alimentaţie, sport şi vacanţe, iar soţia lui Cătălin Măruţă le-a dezvăluit cititoarelor cum procedează când vrea să slăbească.

“Eu nu ţin regimuri drastice, care sunt şi nesănătoase, şi ineficiente, în sensul că pui toate kilogramele la loc. Când vreau să slăbesc, mai degrabă fac mişcare decât să mă înfometez. Mănânc aproape orice, în limita bunului simţ, dar caut să consum mai mult decât asimilez. Asta e regimul pe care îl recomand tuturor. Fac mişcare, dansez mult prin natura meseriei, iar în rest ajung destul de rar la “împachetări”, sigur că îmi plac, dar timpul e o problemă serios. Mai ales când ai un copil.

Folosesc mai mult acasă produsele cosmetice” spune Andra în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, tânăra a declarat că este gata pentru un nou pas important în viaţă: ”Sunt pregătită să fiu mămică din nou, să-i dăruiesc un frăţior sau o surioară lui David. Ne plac copiii, ne plac familiile mari şi gălăgioase, în cel mai bun sens”. 

Şi cântăreaţa Sylvia stă excelent la capitolul formă fizică şi a trecut cu brio proba costumului de baie într-un pictorial incitant, sub soarele verii toride. “Am făcut când eram mai mică mult dans, aerobic sau balet. În prezent, încerc să petrec cât mai mult timp în aer liber, cu rolele, sar coada, fac Pilates, iau lecţii de zumba sau kangoo jumps. În paralel fac tot felul de tratamente corporale, masaje, saună” a declarat Sylvia în noul număr al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.   

Oana Cuzino oferă cu sfaturi utile persoanelor care îşi doresc să atingă greutatea ideală, trecând în revistă principalele piedici din calea slăbirii. ”Consumul de fructoză şi zaharuri ascunse reprezintă cel mai mare duşman al slăbirii. Conform cercetărilor, fructoza activează o enzimă esenţială, fructokinaza, care activează o altă enzimă ce determină celulele să acumuleze grăsime” spune Oana Cuzino.

În numărul de iulie al revistei ”Ce se întâmplă, doctore?”, cititoarele vor descoperi care sunt cele mai bune metode de protecţie a părului în sezonul cald, uleiul de argan fiind extrem de eficace, vor afla care sunt factorii care influenţează calitatea vieţii sexuale, cum se poate menţine o căsnicie fericită pe termen lung, dar şi care sunt cele mai bune sfaturi pentru şoferii care pleacă la drum lung în vacanţă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”