Cum să ai erecție pentru 30 de minute, fără pastile

Iată cum să ai erecție pentru 30 de minute, în doar câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi zilnic.
  • Publicat:
  • Actualizat:

O cercetare publicată în American Journal of Medicine arată că 15% dintre bărbații cu vârste între 20 și 39 de ani se confruntă cu dificultatea de a avea o erecție de lungă durată. Mai mult, problemele erectile sunt experimentate de aproape 80% dintre bărbații cu vârste între 40 și 59 de ani. Iată cum să ai erecție pentru 30 de minute, în doar câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi zilnic.

Fă exerciții cardio

Circulația sangvină este cheia către o erecție sănătoasă, puternică și de lungă durată. Exercițiile cardio stimulează inima și astfel circulația sangvină este îmbunătățită. Printre aceste exerciții se numără jogging-ul, timp de 20 de minute pe zi, mersul pe jos, cam 2 kilometri zilnic sau exercițiile aerobe. Evită mersul cu bicicleta, pentru că poate favoriza disfuncția erectilă.

Renunță la fumat

Fumatul produce numeroase probleme de sănătate, inclusiv disfuncția erectilă. Cercetările realizate de Universitatea din Kentucky arată că persoanele care nu fumează se bucură de o viață sexuală satisfăcătoare, iar asta pentru că fumatul poate produce impotența și afectează erecția. Mai mult, există studii care sugerează că penisul unui fumător este mai mic comparativ cu cel al unui nefumător, iar asta pentru că fumatul afectează țesutul erectil și îl face mai puțin elastic.

Consumă cofeină

Cofeina nu este întotdeauna benefică pentru sănătate, dar cercetările sugerează că acest compus poate ajuta la menținerea unei erecții puternice și sănătoase. Cercetarea realizată de University of Texas Health Science Center din Houston arată că acest compus are proprietăți similare pastilelor pentru erecție. Bărbații care consumă 2-3 cafele pe zi tind să aibă un risc redus al disfuncției erectile spre deosebire de bărbații care evită această băutură.

Menține o greutate optimă și urmează o dietă echilibrată

Obezitatea poate produce numeroase probleme de sănătate, inclusiv probleme de erecție, iar asta pentru că este asociată diabetului și hipertensiunii. Potrivit unui raport, peste 50% dintre bărbații cu diabet au riscul de a dezvolta boala arterială.

De asemenea, pentru a menține o greutate optimă este important să urmezi o dietă echilibrată. Consumă alimente bogate în antioxidanți precum licopen (roșii, fructe de pădure, pepene) pentru a preveni disfuncția erectilă și bolile cardiovasculare. Evită alimentele bogate în colesterol pentru că pot afecta sănătatea inimii și a vaselor de sânge.

Căscatul ajută la menținerea erecției

Poate părea ciudat, dar căscatul și erecția sunt controlate de aceeași substanță: oxidul nitric. Acest compus este secretat de creier și ajunge până la nervii care controlează respirația și deschiderea gurii. Mai mult, acest compus este canalizat către coloana vertebrală și vasele de sânge, care au un rol important în transportarea sângelui către penis.

Trebuie să dormi suficient

Un somn odihnitor este esențial pentru starea generală de sănătate. În timpul somnului penisul va fi în erecție timp de trei-cinci ore pe noapte. Acest proces menține penisul sănătos datorită prezenței oxigenului în exces. Cu cât ai mai multe erecții pe timpul nopții, țesutul erectil va fi mai flexibil.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult