3 ponturi utile pentru a condimenta relația sexuală

  • Publicat:
3 ponturi utile pentru a condimenta relația sexuală
Usturoiul. Aromatul condiment este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale şi poate fi folosit în multe feluri de mâncare. Acesta previne răcelile comune, precum şi bolile gastrointestinale.

Păstrarea unei relații intime de lungă durată poate fi o reală provocare pentru multe cupluri în ziua de azi. Tentațiile sunt la orice pas, iar elementele mister și dorința își pierd tot mai mult din intensitate dacă nu te preocupi de calitatea și bunul mers al relației. Iată câteva trucuri prin care poți condimenta relația ta sexuală și ajunge acolo unde îți dorești cu partenerul de cuplu! 

3 trucuri utile pentru a condimenta relația de cuplu

Acceptați-vă corpul așa cum este acum

Pe măsură ce timpul trece peste voi și peste relație, trupurile voastre pot suferi modificări. Poate că partenerul tău se va îngrășa, ție-ți vor apărea riduri, celulită sau vergeturi. Tu te vei simți din ce în ce mai puțin atrăgătoare, iar el se va frustra și își va pierde încrederea în el. Asta nu trebuie să vă descurajeze, nici pe unul, nici pe celălalt.

Ba dimpotrivă. Priviți-va cu blândețe, atât individual, cât și împreună. Eliminați standardele ireale de frumusețe dictate de societatea din ziua de azi și bucurați-vă de voi și de intimitatea voastră.

Viața sexuală se poate schimbă și ea pe măsură ce înaintezi în vârstă, desigur. Comunicarea va rămâne pilotul de stabilitate pe baza căruia se poate stabili o relație de lungă durată, atât din punct de vedere intim, cât și afectiv.

Comunicați-vă propriile fantezii sexuale

Comunicați deschis și fără bariere despre dorințele și aștepările voastre în pat. Dacă ești reținută, ce ar fi să transformi discuția într-un joc romantic, într-un flirt? Îmbracă-te într-un anume fel, creează un ambient propice și treci la acțiune! În egală măsură, încercați să puneți în practică și anumite idei spontan, fără o planificare temeinică.

În plus, vorbind despre aspecte cu conotație sexuală, vă puteți incinta reciproc și chiar aminti de primele întâlniri și emoții, atunci când tensiunea și energia sexuală atingeau cote înalte.

Citește și: Fanteziile sexuale pot îmbunătăţi calitatea vieţii de cuplu

Alegeți jucăriile sexuale

Dacă lucrurile au devenit ușor monotone în dormitorul vostru, jucăriile sexuale vă pot scoate din impas. Puteți începe cu o lenjerie mai deosebită, un vibrator destinat cuplurilor, cu celebrele cătușe cu puf sau cu lubrifiantul. În acest fel desigur că puteți experimenta îndelung până veți descoperi ce anume vă place și ce nu. Distrați-vă împreună și nu vă mai luați atât de mult în serios! Și nu uitați! Râsul copios este cel mai bun afrodisiac. Așa că turnati-vă un pahar de vin roșu, începeți să povestiți și vedeți unde duce totul! 🙂

Citește și: Cum să-ţi convingi partenerul să folosiţi jucării sexuale

Surse: For Hims, EveryDay Health, Wiki How

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: