Mărimea penisului: care sunt preferințele femeilor?

Nu toți bărbații sunt atât de încrezători când vine vorba de mărimea penisului, mai ales când aud în jurul lor femei care vorbesc despre acest aspect.
  • Publicat:

Nu toți bărbații sunt atât de încrezători atunci când vine vorba de mărimea penisului, mai ales când aud în jurul lor femei care vorbesc despre acest aspect și dacă în relație contează sau nu. Cele mai recente date vin în urma unui review masiv cu privire la aceste măsurători și au fost publicate în BJU International în anul 2014. Mai exact, cercetătorii au analizat datele a 17 studii la care au fost implicate 15.521 persoane cărora le-a fost măsurată lungimea penisului și circumferința de către specialiști, atât în stare erectă, cât și în stare flască.

În urma rezultatelor se pare că lungimea medie a penisului în stare flasă este de 9.1cm, în timp ce lungimea medie a penisului în stare erectă este 13.1cm. Circumferința medie a penisului este de 9.2cm în stare flască și 12.7cm în stare erectă.

Un alt studiu publicat în 2013 în Journal of Sexual Medicine, făcut de Universitatea din Indiana, la care au luat parte 1.661 de persoane, subiecților li s-a cerut să vină cu măsurătorile penisului pentru a-i putea ajuta în găsirea prezervativelor potrivite dimensiunilor lor. Când participanții au venit cu numerele, lungimea medie a penisului în stare erectă era de 14.4 cm, iar media circumferinței era de 12.2cm. Specialiștii au menționat în studiu că nivelul de excitare poate influența dimensiunea penisului, iar din acest motiv sexul oral avea un efect mai mare comparativ cu stimularea manuală.

Mărimea penisului: care este media și ce preferă femeile?

Să fim serioși, femeile au preferințe diferite când vine vorba de dimensiunile penisului, iar lungimea nu este o prioritate, se arată într-un studiu publicat în BMC Woman’s Health. În schimb, femeile consideră că circumferința este mult mai importantă pentru a putea fi satisfăcute sexual. În urma unui sondaj, Penis Perception Survey, condus de oamenii de știință ai Universității din Kentucky, au fost întrebați 15.000 de bărbați și femei despre percepțiile, atitudinea, așteptările, preferințele și lucrurile care le displac despre penis.

65.9% dintre respondenți au menționat că nu mărimea penisului contează, ci tehnica. Alte aspecte care contează mai mult sunt: creativitatea (71.9%), comunicarea sexuală (77.6%), experiența (69.1%), conexiunea (76.6%) și atracția (61.9%).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandări: