Cum să-ţi convingi partenerul să folosiţi jucării sexuale

Jucăriile sexuale nu înseamnă întotdeauna că nu eşti bun la pat, ci sunt o modalitate ideală de a alunga monotonia din relaţie.
  • Publicat:
Cum să-ţi convingi partenerul să folosiţi jucării sexuale
FOTO: 123rf.com / Cum să-ţi convingi partenerul să folosiţi jucării sexuale

Pe la urechi ne ajung fel şi fel de poveşti, unele dintre ele chiar intime. Multe cupluri de confruntă cu monotonia în viaţa sexuală şi, în timp ce unele apelează la tot felul de joculeţe, trucuri pentru a anima partida de sex sau chiar jucării sexuale, alţii se tem de acest lucru sau se simt ruşinaţi. Avem următoarea situaţie în care EA a avut experienţe în fostele relaţii cu folosirea alături de partener a jucăriilor sexuale. În actuala relaţie, iubitul ei este ceva mai conservator şi nu este sigură că l-ar bucura prezenţa jucăriilor sexuale şi se teme de reacţia lui şi mai ales de respingere. Ce facem cu duduia din această situaţie?

Ştim, multe dintre jucăriile sexuale garantează orgasme şi plăceri nebănuite şi chiar studiile arată că multe cupluri se simt mult mai satisfăcute cu viaţa lor sexuală după ce au avut parte de o asemenea experienţă. Însă una dintre cele mai comune temeri ale oamenilor este de a aduce în discuţie ideea de jucării sexuale, iar asta pentru că îl poate face pe partener să creadă că nu este suficient de bun, îl poate face să nu se mai simtă sigur pe el sau chiar să fie rănit.

Aşadar, în următoarele rânduri explicăm cum să faci acest lucru într-un mod plăcut şi iubitor. Chiar dacă va spune da, există posibilitatea să aibă mari emoţii să nu cumva să o dea în bară sau pur şi simplu să nu ştie ce şi cum să facă. Nu-l lăsa să se simtă vulnerabil sau stângaci, ci oferă-i siguranţa că nu-l vei judeca.

Cum introducem jucăriile sexuale în viaţa intimă

Vorbeşte frumos despre relaţie. Tindem să ne simţim mult mai confortabil atunci când explorăm şi testăm noi lucruri alături de o persoană pe care o iubim şi în care avem încredere. Fă-ţi partenerul să simtă că acesta este un semn care sugerează cât de strânsă este relaţia voastră şi cât de confortabilă te simţi lângă el.

Alungă-i fricile. Spune-i cât este de bun în dormitor, cât de sexy este, cât de atrasă eşti de el şi cât de bine te face să te simţi, dar mai ales, explică-i că o jucărie sexuală nu poate înlocui vreodată conexiunea pe care o aveţi. Sincer acum, oricât de plăcute ar fi, vibratoarele nu-ţi aduc micul dejun la pat, nu îţi pregătesc cafeaua dimineaţa şi nici nu stau la poveşti cu tine.

Comunicaţi. Este greşit să scoţi ca un magician din sertatul de lângă pat un dildo şi să-i spui partenerului ce planuri ai. Asigură-te că purtaţi o discuţie înainte, să-i vorbeşti despre dorinţele tale şi să-l faci să se simtă confortabil cu ideea.

Apropouri sau modalităţi prin care să aduci acest subiect în discuţie:

  • Trimite-i un articol sau un studiu despre beneficiile jucăriilor sexuale
  • Spune-i că de când ai citit despre o anumită jucărie sexuală, ai fantezii despre acest subiect. Poţi menţiona că ţi-ar plăcea să folosiţi jucăriile sexuale măcar pentru preludiu.
  • Dă exemplu povestea unei prietene şi cât de curioasă te-a făcut experienţa ei, dar şi dacă el ar fi dispus să încerce.
  • Spune-i că ai avut un vis nebun în care foloseaţi jucării sexuale.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân