Jucării sexuale pe care le ai şi tu acasă

Nu trebuie să vizitezi musai un sex shop pentru a avea parte de partide de sex condimentate, este suficient să arunci un ochi prin casă şi vei găsi măcar câteva
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jucării sexuale pe care le ai şi tu acasă

Dacă atunci când spui sex toys pe care le ai în casă te gândeşti mai degrabă la vizite la camera de gardă, cu probleme pe cât de serioase, pe cât de umilitoare, poate e bine să ai o viziune mai optimistă asupra subiectului, spun specialiştii. Mai ales că femeile sunt mai puţin dispuse să intre într-un sex shop sau să îşi comande astfel de obiecte online. Aşadar, lasă prejudecăţile şi vezi care sunt câteva obiecte pe care le ai şi tu acasă şi pe care le poţi folosi eficient şi în scopuri pentru care nu au fost musai gândite.

Colier din perle

Dacă nu eşti tocmai pasionată să îi faci sex oral partenerului tău, ai o variantă cel puţin inedită: colierul din perle. Desfă-l de la gât făcând din asta un adevărat joc erotic, apoi înfăşoară-l pe toată lungimea penisului şi continuă să îl mişti cu mâna. Senzaţiile pe care le va exeprimenta jumătatea ta vor fi extrem de intense, datotiră texturii perlelor şi a felului în care se mişcă pe suprafaţa penisului. 

Castravete

Sigur te-ai gândit măcar o dată că natura a gândit castravetele nu doar pentru salată, ci şi pentru a-ţi servi, la o adică, pe post de dildo. Îninte să te apuce entuziasmul folosirii lui în scopuri erotice, nu uita să îl dezinfectezi foarte bine şi, pentru extra protecţie, un prezervativ este binevenit. Nu trebuie să îţi descriem noi cum îl poţi folosi, pentru că este una dintre cele mai intuitive jucării erotice pe care le poţi găsi fără să intri într-un magazin dedicat. 

Capul de duş

Vrei ceva „murdar” în timp ce te speli? Foloseşte cu încredere capul de duş pe post de vibrator. Jetul puternic de apă poate fi un excelent stimulent pentru clitoris, iar dacă este reglabil, cum sunt majoritatea, poţi doza cu succes şi intensitatea senzaţiilor. La asta adaugă atmosfera relaxantă de la duş şi poţi avea parte de o jumătate de oră magică, în fiecare seară, dacă ai chef. 

Apă de gură

Probabil că te-ai gândit până acum cum ar fi să îi faci iubitului tău sex oral, având în gură un cub de gheaţă. Doar că problema cu gheaţa este că se topeşte. Şi nu e amuzant să îţi curgă apă din gură în timp ce eşti ocupată cu astfel de activităţi… delicate. Soluţia perfectă pentru acest caz este să foloseşti apa de gură înainte. Cei care au încercat spun că senzaţiile sunt identice, dar durează ceva mai mult. Simplu, nu-i aşa?

Foto: 123rf.com

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”