Semne că pentru el relația voastră e doar un joc și nimic mai mult

  • Publicat:
Semne că pentru el relația voastră e doar un joc și nimic mai mult
Sursa foto: pexels

Dragostea adevărată nu este un joc. Însă nu toți bărbații știu să îmbrățișeze cu deschidere acest sentiment, să ofere încredere unei femei. Cum să înțelegi că alături de un astfel de bărbat nu vei face decât să cazi în gol? Află în rândurile ce urmează! 

Semne că partenerul tău profită de relația cu tine și nu are gânduri serioase

Vorbește mai tot timpul despre sex

Sexul este o parte integrantă într-o relație, însă dacă partenerul tău doar despre asta vorbește și doar asta vrea de la tine, atunci e limpede că prioritățile sale în acest moment nu sunt angajamentul sau uniunea emoțională. 

Citește și: 8 semne că bărbatul de lângă tine e indisponibil emoțional: nu vei face niciodată casă bună cu el!

Nu este generos cu tine

Dacă nu investește în tine și nu te surprinde în niciun fel cu flori, cu gesturi de dragoste, cu escapade în doi, atunci e un semn destul de clar că nu își dorește ceva serios sau pe termen lung.

Nu i-ai cunoscut prietenii sau familia

Nu este o regulă scrisă despre când ar trebui făcut acest pas într-o relație, însă în mod cert este un detaliu important. Dacă totuși sunteți împreună de câteva luni, iar el nu se grăbește să te prezinte părinților săi sau măcar prietenilor, cel mai probabil nu vede ceva de durată cu tine.

Nu face din tine sau din a te vedea o prioritate

Dacă nu se grăbește să te vadă, nu îți simte lipsa, nu îți răspunde prompt la mesaje și nici nu te caută, îmi pare rău să te dezamgesc, însă nu reprezinți o prioritate pentru el. Ceea ce înseamnă că profită de relația pe care o are cu tine și nu are gânduri oneste.

Are un comportament schimbător

Azi e bun cu tine, tandru și drăgăstos, iar mâine total absent, rece și distant? Acest „du-te, vino” nu sugerează decât că nu prioritizează relația voastră. Că se joacă și că ar trebui să îl lași în urmă fără prea multe regrete!

Flirtează și cu alte femei în prezența ta

Dacă el consideră flirtul că pe ceva firesc, nevinovat și nu înțelege că respectivul gest te-ar putea răni, înseamnă că nu îi pasă foarte tare de relația voastră. Toată această atenție pe care o acordă și altor femei nu reflectă decât lipsa lui de emoții sau sentimente adevărate pentru tine. 

Citește și: 10 minciuni pe care bărbații le spun femeilor: atenție mare la aceste fraze!

Este indiferent cu tine și total absent la nevoile tale

Dacă doar tu ești cea care își face timp să vă vedeți, doar tu îi arăți iubire, afecțiune, atenție, iar el e absent, nu e în regulă. Dacă el nu te îmbrățișează atunci când te simți singură, nu te simte când ești tristă, nu îl interesează cum ți-a fost ziua, dacă ai mâncat, da, lucruri aparent banale, dar atât de esențiale, înseamnă că nu este omul potrivit pentru tine. Și ai face bine să-l lași în urmă.

Citește și: Cum să îl uiți pe cel care nu îți împărtășește sentimentele?

Surse: Inspiring Tips, Marriage, Medium

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”