5 lucruri de care are nevoie bărbatul pentru a se simți fericit în relație

  • Publicat:
5 lucruri de care are nevoie bărbatul pentru a se simți fericit în relație
Sursa foto: shutterstock

Înțelegerea nevoilor unui bărbat într-o relație poate duce către reușita în viață de cuplu. Iată, așadar, 5 lucruri de care orice bărbat are nevoie pentru a se simți cu adevărat împlinit și fericit într-o relație!

5 lucruri de care are nevoie un bărbat într-o relație de cuplu

Bărbații de regulă nu sunt dispuși să verbalizeze nevoile lor în cuplu. Fie că este din cauza presiunii sociale sau doar a incapacității acestora de a-și exprima sentimentele, ei tind să sufere în tăcere atunci când nevoile emoționale nu sunt împlinite de către partenerele lor.

Înțelegerea nevoilor bărbaților în relație poate stopa conflictele și momentele lungi de tăcere care pot apărea în viață unui cuplu. Mai mult, poate contribui în egală măsură și la o mai bună intimitate, armonie și unitate între parteneri. 

Iată de ce au nevoie bărbații în relațiile de iubire:

Apreciere 

Bărbatul va aștepta întotdeauna ca femeia să aibă nevoie de el și să îl aprecieze. Să îi apreciere reușitele, chiar dacă ele sunt mărunte. Dacă femeia îi va oferi această satisfacție, atunci nu numai el, dar și ea va fi fericită în această relație.

Citește și: 6 tipuri de femei pe care și le doresc bărbații

Susținere 

A sprijini bărbatul înseamnă a-l asculta înainte de toate. Cu atenție. Apoi a-i arăta că valoarea sa nu a scăzut în ochii tăi din cauza problemelor. Mângâie-l, spune-i cuvinte calde, ai încredere în el și fii blândă! Se va topi în brațele tale și nu te va lăsa niciodată!

Citește și: Atractivă în ochii bărbaților: 8 caracteristici care înnebunesc chiar și cel mai pretențios bărbat!

Respect

Bărbații văd respectul ca pe o formă de iubire. Dacă tu ca femeie nu îi apreciezi munca depusă, sacrificiile, credințele, îmi pare rău să te dezamăgesc, însă el își va pierde interesul și te va iubi tot mai puțin. Respectă-i calea în viață și misiunea, și el va fi stâlpul tău de rezistență!

Intimitate emoțională

Bărbatul are nevoie să știe că dacă se deschide în fața ta, el nu va fi respins, nu va avea sentimentele rănite. Dacă tu nu îl vei alina când va avea cea mai mare nevoie de tine, nu va mai avea încredere să își exprime emoțiile fățiș. Se va distanța și cu timpul, va pleca definitiv din relație.

Citește și: 8 dintre cele mai comune reclamații ale bărbaților nefericiți în căsnicie

Spațiu

În general, într-o relație de cuplu, femeia își dorește mai mult timp petrecut împreună, timp în care bărbatul, își dorește mai mult timp separat.

Nu există, însă, niciun dubiu că cel mai rapid mod de a alunga un bărbat este să îl sufoci prin privarea de libertate personală sau printr-un comportament posesiv.

Dă-i libertatea mult dorită partenerului tău! Lasă-l să „respire”! Va fi mai fericit când se va întoarce la tine, știind că ai atâta încredere în el, dar și în ce ați construit.

Surse: Power of positivity, Ceo World, Good Med Project

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân