6 tipuri de femei pe care și le doresc bărbații

  • Publicat:
6 tipuri de femei pe care și le doresc bărbații

Femeile singure sau cele care au trecut printr-un divorț se întreabă deseori care sunt de fapt tipologiile de femei pe care și le doresc bărbații.

Răspunsul nu poate fi unul singur, putând afirma cu siguranță faptul că nu există un anumit tip de femeie pe care și-l dorește orice bărbat. Ba din contră, în funcție de vârstă, educație, poziție socială, experiență, bărbații își pot dori tipologii diferite de femei.

La modul general însă, putem vorbi despre următoarele tipuri de femei pe care și le doresc bărbații.

Tipologii de femei pe care și le doresc bărbații

Femeia mamă

Este tipul de femeie la care bărbații apreciază faptul că îi face să se simtă iubiți și apreciați fără să li se ceară prea multe. Le creează senzația de liniște și calm, permițându-le să facă orice își doresc. Dacă această femeie are casă, anumiți bărbați pot considera că au găsit cea mai bună variantă pentru ei, tocmai pentru că au tot ceea ce le trebuie, fără a mai fi nevoiți să lupte sau să demonstreze ei lucruri.

Femeia trofeu

Este femeia care arată foarte bine, care are o poziție socială superioară sau încadrată la categoria VIP. Anumiți bărbați își doresc acest tip de femeie ca un accesoriu cu care se pot mândri, pentru a-și confirma statutul sau poziția socială, dar și pentru a stârni invidia celorlalți. Se simt bine când intră într-un restaurant cu o femeie trofeu la braț, bucurându-se de faptul că sunt remarcați de toată lumea.

Femeia divă

Este femeia strălucitoare, sigură pe sine, cu o poziție socială proeminentă de care se folosește pentru a obține beneficii de orice natură. Sunt femei care lucrează în mass-media, modelling, actrițe, bloggerițe sau vloggerițe. Bărbații care își doresc acest tip de femeie apreciază de fapt imaginea ei publică și beneficiile care decurg din aceasta.

Femeia casnică

Este femeia serioasă, hotărâtă să își facă o familie, să aibă copii, care vorbește despre curățenie, bucătărie sau prăjituri. Bărbații pot aprecia liniștea și siguranța oferite de această tipologie de femeie.

Femeia nebunatică

Este tipul de femeie pusă tot timpul pe șotii, ușor imatură, libertină, greu de prins sau imposibil de reținut. Este atractivă datorită energiei și spontaneității, imaginației sau dorinței permanente de a încerca lucruri noi sau originale.

Femeia intelectuală cu poziție socială

Este femeia care are o profesie de succes, reușind să îi fie recunoscute meritele. Poate fi medic, avocat, notar, judecătoare sau procuroare, profesoară. Este demnă, sigură pe sine, cu un comportament didactic. Bărbații apreciază la această tipologie prestanța și siguranța de sine, cât și siguranța profesională sau gradul de cultură.

În concluzie, putem spune că, dincolo de legendele sociale sau șabloane, orice bărbat își poate dori într-un mod mai mult sau mai puțin conștient o anumită tipologie de femeie sau mai multe tipologii, în funcție de circumstanțe. Sunt bărbați care caută toată viața un singur model sau bărbați care își pot dori, în perioade diferite, modele diferite de femeie, cum de altfel pot fi bărbați care își pot dori un anumit tip de femeie în calitate de soție, timp în care să se poată bucura sau să poată experimenta și cu alte tipuri de femei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân