4 trăsături distinctive ale femeilor la care se uită bărbații pe stradă

  • Publicat:
4 trăsături distinctive ale femeilor la care se uită bărbații pe stradă
Sursa foto: pexels

Care sunt aspectele pe care orice bărbat le observă la o femeie atunci când o vede pentru prima oară? Vei tinde să spui că sânii sau fundul, însă lucrurile nu stau chiar așa. Pentru mulți dintre ei, postura sau felul în care vorbești pot conta în egală măsură ca aspectul fizic. 

La ce se uită bărbații în primul rând: 4 trăsături definitorii ale femeilor

Încredere de sine

O femeie încrezătoare emană prin toți porii puterea sa. Ea va purta întotdeauna haine atent alese și nu se va teme să se diferențieze de mulțime.

Mersul, postura, felul de a-și alege cuvintele vor conta într-o mare măsură. Dacă o femeie are încredere în ea, se va vedea asta. Va merge cu spatele drept, sigură pe ea, cu grație și cu capul sus. Bărbații se vor declara fascinați de o astfel de femeie, domnii pot confirma!

Citește și: Nu ai încredere în tine? Începe să te vezi ca brand de lux! Un coach explică

Energie

O femeie activă este o femeie care va fi mai atrăgătoare în ochii bărbaților. Dacă într-o instituție crede că trebuie deschis un alt ghișeu, ea va cere asta. Clar și răspicat. Dacă trebuie să oprească autobuzul pentru a coborâ la o anumită stație, iar va face asta. O astfel de femeie mereu va avea ochii ațintiți asupra ei. Bărbații adoră femeile cu personalitate, femeile care nu se tem să se manifeste atunci când e cazul. 

Zâmbetul și buzele rujate

Aceasta este o caracteristică evidentă pentru bărbați. O femeie care zâmbește arată o mai mare deschidere spre flirt, în opinia acestora. Și e mai atractivă. 

Mai mult, un ruj roșu sau chiar și un gloss discret, atrag deopotrivă un bărbat. Nu au fost inventate degeaba! Un studiu de la Universitatea din Manchester a arătat că bărbații se pot uita la femeile cu buzele rujate timp de 7 secunde fără ca aceștia să fie distrași!

Citește și: Gura frumoasă, buze atent îngrijite!

Părți expuse ale trupului

Nu în ultimul rând, bărbaților le e greu să rateze un umăr dezgolit, un decolteu la vedere sau o pereche de picioare lungi, zvelte și atent lucrate la sală. Așa sunt construiți bărbații.

Așadar, părțile expuse ale corpului atrag atenția acestora instant. Astfel că femeile care își doresc să atragă atenția în așa manieră, se folosesc de acest tertip. Poartă fuste cu șliț adânc pe picior, decolteuri amețitoare, haine mulate sau culori intrigante.

Citește și: Tipuri de decolteu – ție care ți se potrivește?

Surse: Capital Fm, Times Of India, My sunny, Punch

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân