5 promisiuni pe care bărbații le încalcă cel mai des în relația de cuplu

  • Publicat:
5 promisiuni pe care bărbații le încalcă cel mai des în relația de cuplu
Sursa foto: shhutterstock

Probabil că și ție ți s-a întâmplat să nu primești întotdeauna ceea ce ți s-a promis, aici făcând referire la partenerul de viață. Ei bine, află că nu ești singura! Bărbații sunt și ei oameni, sunt supuși greșelii, astfel că se prea poate să promită azi ceva și mâine să uite că a făcut-o. Iată care sunt cele mai frecvente promisiuni pe care bărbații le încalcă în relațiile de cuplu!

De ce fac bărbații promisiuni goale? De ce nu se țin de cuvânt?

Bărbații sunt diferiți, însă există un singur lucru care îi aduce în aceeași tabăra cumva: încălcarea promisiunilor! Intenționat sau nu, nu există bărbat care să nu fi făcut o promisiune care până la urmă să nu fie îndeplinită.

A promis că nu se va uită niciodată după alte femei? Iar tu l-ai surprins făcând-o? Nicio grijă. Nu există bărbat care să nu o facă, fie vorba între noi.

Citește și: 5 mituri despre iubire care te pot face profund nefericită

Dar care sunt cele mai frecvente promisiuni pe care bărbații le încalcă? Continuă să citești!

Care sunt cele mai des încălcate promisiuni?

Că nu va fi niciodată gelos

Ei bine, acest lucru nu poate fi anticipat. Sau controlat. Gelozia este un sentiment, așa cum este și furia sau iubirea. Este perceput drept un mecanism de apărare care ne protejează temerea de a pierde pe cineva drag. 

Trebuie să fii înțelegătoare cu el dacă ajungeți și acolo, să îi arăți că îl iubești și că nimeni nu contează în afara sa.

Că nu se va uită și după alte femei

Toți o fac mai devreme sau mai târziu. O femeie atractivă îi va atrage mereu atenția, dar asta nu înseamnă că nu te iubește. Înseamnă doar că are o vedere bună. 🙂

Ce poți face tu? Poți stabili limite în eventualitatea în care chiar te deranjează acest aspect. Dar nu îi poți impune să nu o facă deloc, căci nu se întâmpla asta.

Că nu îți va ascunde nimic niciodată

Există lucruri în viață pe care indicat este să le ținem pentru noi. Iar partenerul tău nu poate face excepție de la regulă. Poate că va avea probleme, probleme de care nu va vrea să știi. La birou, în afaceri sau în familie. Va trebui să înțelegi și să nu îl forțezi să vorbească despre ce nu îi e comod să o facă.

Citește și: 8 adevăruri dureroase despre iubire pe care nimeni nu vrea să le recunoască

Că nu va veți certa niciodată

Chiar și acolo unde există iubire, există conflicte. Sau am spune noi, acolo unde există iubire cu atât mai mult există conflicte. Însă, atâta vreme cât amândoi știți când să le stopați, nu e nicio problemă că aveți opinii diferite. Acesta e farmecul unei relații. Să nu fiți de acord întru totul și totuși, să funcționați împreună!

Că te va iubi până la moarte și dincolo de ea

Este atât de simplu să te îndrăgostești până peste cap. Iar soțul tău îți poate promite iubire eternă și loialitate pe viață, însă realitatea este alta. Realitatea este că nimeni nu îți poate garanta viitorul, siguranța.

Viața în doi e presărată cu suișuri și coborâșuri și fiecare om e supus schimbării. Iar relația de cuplu poate reprezenta o problema cu multe necunoscute. Ceea ce poți face tu e să trăiești! În prezent! În totală armonia cu tine și cu partenerul tău.

Surse: Power of Positivity, Ask April, Marriage

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”