Vrei să demisionezi? 4 semne să nu mai stai pe gânduri

Nu știi sigur dacă este o idee bună se demisionezi? Andrew McCaskill, expert în carieră la LinkedIn, enumeră patru semne care îți sugerează că nu mai este cazul să stai pe gânduri.
  • Publicat:
Vrei să demisionezi? 4 semne să nu mai stai pe gânduri
Foto: pexels

Fiecare loc de muncă are părțile lui bune și mai puțin bune și, în timp ce pentru unele merită să treci prin toate provocările, altele nu merită acest efort. Nu știi sigur dacă este o idee bună se demisionezi? Andrew McCaskill, expert în carieră la LinkedIn, enumeră patru semne care îți sugerează că nu mai este cazul să stai pe gânduri și să-ți dai demisia.

Semne că trebuie să demisionezi

Nu poți crește în companie

Pe lângă promovare, această creștere în companie poate lua mai multe forme. Mai exact, ea apare atunci când ți se oferă șansa să capeți experiență. Pentru a evalua acest lucru, trebuie să-ți pui câteva întrebări: Ți s-au oferit recent oportunități sau noi proiecte? Te-ai oferit voluntar și ai fost refuzat? Dacă ai fost vocal în privința nevoilor și aspirațiilor tale în carieră, dar încă nu ai primit ceea ce ai sperat, atunci este timpul să treci mai departe.

Nu ai oportunități de învățare

În orice job este foarte important să simți că ai capacitatea de a învăța lucruri noi. Unele companii chiar oferă programe și cursuri de dezvoltare profesională. Să nu uităm că educația vine sub toate formele, iar dacă ea lipsește, poate că este timpul să-ți actualizezi CV-ul.

Nu ești mulțumit de mediul de lucru

Atunci când ești angajat este foarte important să găsești valori de calitate în companie. Dacă acestea se pliază nevoilor tale și poți să găsești un echilibru între muncă și viață personală, atunci poate nu mai este cazul să îți pui întrebări ca: „Sunt mândru unde lucrez și ce fac?”.

Lucrurile iau mereu întorsături neașteptate

Dacă vezi că în companie oamenii vin și pleacă, este un indicator că există o problemă sistemică, iar oamenii nu sunt fericiți la locul de muncă. Încearcă să aflii de ce alții demisionează pentru că poate fi vorba de niște principii toxice, un salariu prost plătit sau prea multe ore de lucru.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân