Totul despre femeia puternică: trăsături care te sabotează la început de relație sau când ești curtată

  • Publicat:
Totul despre femeia puternică: trăsături care te sabotează la început de relație sau când ești curtată
Sursa foto: shutterstock

Să fii o femeie puternică îți împiedică evoluția? Da, în sfera sentimentală! Și e important să înțelegi unde poți greși.

O femeie puternică din punct de vedere mental face lucrurile diferit, deoarece trăiește după alte convingeri de bază care îi ghidează deciziile și obiceiurile zilnice. Dar, acele convingeri o pot conduce și spre… nefericire și solitudine. Iată de ce!

Respingi complimentele

Nu știi să îmbrățișezi o apreciere, nu ai de nevoie de validări și consideri că știi foarte bine cine ești și ce poți. Când cineva se apropie de tine, aducâdu-ți un compliment, rămâi impasibilă și neimpresionată. Ceea ce pe bărbat îl descurajează și determină să se îndepărteze.

Îți lipsește feminitatea

Sau, mai bine zis, vulnerabilitatea. Ți-ai construit acest zid imens împrejur pentru a fi protejată de tot ce ține de exterior. Ca atare, un nou pretendent se va lovi de acest zid și îi va fi foarte greu să îl ocolească pentru a ajunge la tine. Armura de femeie puternică nu te va duce întotdeauna la împlinire.

Nu ceri niciodată ajutor

Sau îl refuzi, chiar și atunci când ți se oferă. Tu te descurci întotdeauna singură. Iar această atotputere te invită mai degrabă la izolare, la o excludere a celuilalt. Și cât de singură te poți simți atunci când numai și numai pe tine te bazezi…

Ești foarte capoasă

Gradul tău de flexibilitate este unul redus? Nu ieși niciodată din zona de confort și nu accepți și alte opinii, chiar dacă acestea se dovedesc a fi eficiente, bune, fie ele și diferite? Înseamnă că ușa casei/sufletului tău este închisă ermetic. În special pentru un bărbat în viața ta.

Nu admiți niciodată că greșești

Consideri că mereu ai dreptate și nimic nu te poate destabiliza? Nimic nu te poate scoate din ale tale, din principii, din credințe, din acțiuni precise? Ei bine, respiră. Și mai acceptă și alte păreri din jur. Nu trebuie să deținem întotdeauna dreptatea supremă. Fii mai flexibilă, vei fi mai atractivă în ochii bărbaților astfel!

Citește și: Lucrurile care diferențiază o femeie puternică de una care nu a ajuns încă să-și cunoască justa valoare

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân