Spune-mi ce ceai bei ca să-ţi spun cine eşti

Poate că de multe ori ţi-ai făcut teste de personalitate în reviste, dar de data asta, nu-ţi propunem asta. Ai fi uimită să afli că ceaiul poate spune multe despre tine. Care e preferatul tău?
  • Publicat:
Spune-mi ce ceai bei ca să-ţi spun cine eşti

Poate că de multe ori ţi-ai făcut teste de personalitate în reviste, dar de data asta, nu-ţi propunem asta. Ai fi uimită să afli că ceaiul poate spune multe despre tine. Care e preferatul tău?


1. Ceai negru cu două cuburi de zahăr
Tu eşti persoana care conduce, iar ceilalţi trebuie să te urmeze. Ai curaj şi aştepţi asta şi de la ceilalţi. Uneori, cei din jurul tău se pot gândi că eşti puţin dominatoare şi le este greu să-şi dea seama că în adâncul sufletului eşti o persoană calmă şi blândă.

2. Ceai negru fără zahăr
Eşti o perfecţionistă. Vezi până şi cele mai mici detalii pe care alte persoane le ratează. Uneori simţi că te lupţi cu morile de vânt şi, poate, chiar o faci. Încearcă să te mai şi abaţi din drum şi să mergi cu valul.

3. Ceai negru cu lapte, fără zahăr
Eşti o persoană foarte flexibilă, îndrăzneaţă şi relaxată. Îţi place să încerci lucruri noi, eşti independentă şi nu aştepţi ca cei din jurul tău să facă totul.

4. Ceai negru cu lapte, cu zahăr
Eşti genul de persoană care nu refuză niciodată o cană de ceai. Eşti deschisă şi realaxata, deşi asta îţi poate da bătăi de cap. Ar trebui să mai înveţi să spui şi nu, măcar din când în când.

5. Ceai verde
Eşti o persoană sensibilă şi elegantă. Îţi place să ai o viaţă liniştită şi încerci, pe cât posibil să nu laşi pe nimeni să o disturbe. Uneori te superi din lucruri mărunte şi nu ai prea multă răbdare. Eşti genul de persoană căreia îi place să petreacă mult timp cu propria persoană. 

6. Ceai rece (ice tea)
Eşti plină de energie şi mereu implicată într-o activiate. Ai abilitatea de a face faţă cu brio sarcinilor dificile şi, în acelaşi timp, ai tendinţa să fii relaxată şi să le tratezi cu calm.

7. Ceai de portocale
Eşti o persoană optimistă, exuberantă şi cu o mare poftă de viaţă.

8. Ceai de mentă
Eşti o persoană gălăgioasă, amuzantă şi este o plăcere pentru cei din jurul tău să te aibă ca şi companie. Îţi este foarte uşor să-ţi faci noi prieteni.

9. Ceai de fructe de pădure
Eşti nebunatică şi amuzantă. Ai grijă că uneori depăşeşti măsura şi asta îi poate deranja pe cei din jurul tău.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Cristea
Raluca Cristea este jurnalist şi redactor al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, având drept domenii de interes pe care le acoperă sănătatea, frumuseţea şi medicina naturistă. Raluca Cristea realizează materiale de interes pentru publicul larg având drept surse specialişti de top ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân